CLUBNETCET INTERNETES ISMERETTERJESZTŐ EGYESÜLET
Előny a jövőben

Keresés a honlapon

MENÜ

Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):


Szavazás
BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációHamarosan indulhat a szavazás

A 2020. évi rajzverseny témáját azúttal maguk, az alkotó kedvű internetezők válaszhatják meg a kiírt lehetséges témák közül.

Addig azonban a képre kattintva a díjátadó eseményeiből nyújtunk ízelítőt. Itt a szöveg mögött pedig a díjazottak nevei olvashatók.

Hamarosan jelentkezünk a témajavaslatokkal :-)Továbbjutókhoz kattints ide!

"JÖN A TAVASZ, MEGY A TÉL..." Beszédes évszakok

Rajzpályázati felhívás vándorkiállításon való részvételre

A 4 évszak megjelenítése: az emberekhez, természethez, élővilághoz kapcsolódó jellegzetességek, tevékenységek, szokások, hagyományok. Az alkotás konkrét témája lehet valós, de lehet mese, irodalmi mű vagy fantázia.

Nevezési feltételek: papír alapú A4-es méret, a rajzon (nem a hátoldalán!) olvashatóan feltüntetve az alkotó neve, a jelentkezési lap részletes kitöltése. Egy alkotótól legfeljebb 2 alkotást fogadunk el. Kiállítási költség-támogatás képenként 500 Ft, Speciális kategóriában 0 Ft. Bankszámlaszámunk: 16200223-10052747 MagNet Bank.

Kategóriák:

I. kézi rajz, festés - 10 éves korig,
II. alkotások számítógépes alkalmazással - bármely korosztályban,
III. speciális kategória fogyatékkal élők és más hátrányos helyzetű csoportok részére - életkor és technika megkötés nélkül.
IV. családi kategória: egy család több tagja által készített kép(ek) - egy közös kép esetén korosztályi és technika megkötés nélkül.

A zsűri állandó tagjai: Csapó Lajos, Portik Péter, Rómer Ilona és Takács Rudolf festőművészek. A rajzverseny győztesei alkotásaikkal vándorkiállításon vesznek részt. Díjátadó ünnepség keretében az alkotók elismerő oklevélben részesülnek. A legsikeresebb résztvevő intézményt (szervezetet) Vándorserleg Díjjal jutalmazzuk. Tárgyi és egyéb jutalom nem a rajzverseny célja, de az adományozói aktivitástól függően az alkotókat megajándékozzuk.

A pályázat benyújtható személyesen a Digitális Jólét Pontjainkban:
Budapest, XIV. Vezér u. 53/d. VezérNet SZITU pont, (1)7044593, 70-3194932
Budapest, XVIII. Havanna u. 52. Civil Sarok, (1)7209519, 70-3332830
Budapest, XX. Kossuth L. u. 59. Telemosoly, (1)6073455, 20 2158590
Szarvas: Hunyadi utca 22. Telemosoly, 30-9435841
Postai úton NEM ajánlott levélként: H-1144 Budapest, Vezér u. 53/d. ClubNetCet részére címezve.

A BEÉRKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2019. MÁRCIUS 31. Információ: +36 20 215 8620, mozga@clubnetcet.hu.Boldog Karácsonyt és BÚÉK!Telt házas ünnepség a Kondorban


A „Nálatok laknak-e állatok?” című vándorkiállítás záróünnepsége 2018. október 13-án került megrendezésre a Kondor Béla Közösségi Házban.

A program kézműveskedéssel a kiállított képekre való szavazással indult, majd nagy sikert aratott a Ludas Matyi, a Globe Produkciós Egyesület előadásában.
Ezután a díjak és emléklapok átadása következett. A Budapesti Tarokk Egyesület jóvoltából több serleg is átadásra került. A Vándorserleget a Kiskunfélegyházi Battyhány Lajos Általános Iskola alkotói nyerték a közel 100 beérkezett számítógépes rajzzal, s ugyancsak díjazott lett a 18. kerületi Nyitnikék óvoda a Családi kategóriában elért eredményekért.
A zsűrit Csapó Lajos festőművész, az AMME elnöke képviselte.
A finom pogácsákat a Pellegrini Pékségnek köszönhettük. A rendezvény fő támogatója a Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata volt.Nálatok laknak-e állatok? Szegeden

Vándorkiállításunk Szegedre érkezett. Megrendezésében házigazdánk volt a Bibliotéka Könyvtár és a Közéleti Kávéház Hajdrik József író-költő tagtársunk jóvoltából, aki a színvonalas műsort is összeállította.

A könyvtár rendezvénytermében naponta tartanak előadásokat. Közkívánatra így a kiálíltás még egy héten át megtekinthető volt.

Programunk szakmai kirándulás keretében a Nemzeti Együttműkdési Alap támogatásával valósult meg, Partnerünk a Dél-Alföldi Teleházak Regionális Egyesülete.Majd én megmutatom a Zuglói Civil Házban

Még nincs szöveg...Kiállítás az EME székhelyén

Még nincs szöveg...A Szarvasi Szilvanapok programjábanA Művészetek Völgyében

Július 2. felében 10 napig Kapolcson volt megtekinthető a kiállításunk. A képeket többszáz ember láthatta az ország minden tájáról.
A "Boszi Udvar" központi kiálítósátrában maga a Boszi őrizte az alkotásokat éjjel-nappal.
Egyesületünk szakmai programjához a Nemzeti Együttműködési Alap is hozzájárult.
Köszönnjük tagtársainik és Koós Jánosné kiemelkedő munkáját.

Nézz körül Te is Kapolcson! A fotókhoz kattints a képre!A Budapesti Állatkertben a kiállítás

Kiskunfélegyházi Batthyányi Iskola csapata

„Nálatok laknak-e állatok?” című rajzverseny díjátadó ünnepségét 2018. június 17-én 14 órakor tartottuk a Fővárosi Állat- és Növénykert Barlangtermében.
Rendezvényünk főtámogatójaként az Állatkert az alkotó gyermekeknek díjmentes, kísérőiknek kedvezményes jegyeket biztosított.
További támogatók: Bringóhintó Kft., Hermányos Foto, Viadukt Alapítvány.

A rendezvényről készült fotók a kép mögött találhatók a díjazottakat pedig idekattintva láthatod >>>>A 2018. évi vándorkiállítás képei

A beérkezett közel 200 alkotás közül kiválasztott rajzok listájához kérjük, kattintson a rózsaszín elefántra!Nálatok laknak-e állatok?

Ember és állat kapcsolata
- múltban, jelenben, jövőben, mesékben, mondákban,
- gondoskodás, felelősség, állatvédelem,
- állatok az otthonunkban.

Rajzpályázati felhívás vándorkiállításon való részvételre:

I. kézi rajz, festés (10 éves korig),
II. alkotások számítógépes alkalmazással (korhatár nélkül),
III. speciális kategória fogyatékkal élők és más hátrányos helyzetű csoportok részére (életkor és technika megkötés nélkül).
IV. családi kategória: egy család több tagja által készített kép (korosztályi és technika megkötés nélkül)

Nevezési feltételek:
papír alapú A4-es méret, a rajzon (nem a hátoldalán!) olvashatóan feltüntetve az alkotó neve, a jelentkezési lap részletes kitöltése. Egy alkotótól legfeljebb kettő képet fogadunk el. Kiállítási költség-támogatás képenként 500 Ft, Speciális kategóriában 0 Ft. Bankszámlaszámunk: 16200223-10052747 MagNet Bank.

A zsűri állandó tagjai: Csapó Lajos, Portik Péter, Rómer Ilona és Takács Rudolf festőművészek. A rajzverseny győztesei alkotásaikkal vándorkiállításon vesznek részt. Díjátadó ünnepség keretében az alkotók helyezés szerint elismerő oklevélben részesülnek. A legsikeresebb résztvevő intézményt (szervezetet) Vándorserleg Díjjal jutalmazzuk, A rajzokat kérésükre személyes átvétellel visszaadjuk az alkotóknak.

Tárgyi és egyéb jutalom nem a rajzverseny célja, de az adományozói aktivitástól függően az alkotókat megajándékozzuk.

A pályázat benyújtható személyesen a Digitális Jólét Pontjainkban:
Bp., XIV. Vezér u. 53/d. VezérNet SZITU pont, (1)7044593, 70-3194932
Bp., XVIII. Havanna u. 52. Civil Sarok, (1)7209519, 70-3332830
Bp., XX. Kossuth L. u. 59. Telemosoly, (1)6073455, 20 2158590
Szarvas: Hunyadi utca 22. Telemosoly, 30-9435841

Postai úton NEM ajánlott levélként: H-1181 Budapest, Csontváry u. 46. VIII. 48., Nagy Ágnes részére címezve.

A BEÉRKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2018. MÁRCIUS 31.

Információ: +36 20 215 8620, mozga@clubnetcet.hu.Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

A naptárban szereplő alkotások a hónapok sorrendjében:

Mészáros Rita (10) A családi hóember építés
Pék Kata (10): Gyűlnek a kupák
Bányai Balázs (5): Kékestetőre mentünk kirándulni
Nikula Kitti (11): UNO Part angyali módra
Lőrincz Zsófia (14): Mindig a szabadban
Vajgel Petra (6): A mézet mindig anyával vesszük a családomnak!
Urbán Eszter (12): Szeretteink a legfontosabbak
Zsigó Éva (12): Naplemente
Szappanos Kincső (4): Sétálunk, sétálunk...
Puskás Marcell (7): Erdélyben jártunk a családommal
Sikár Evelin (14): Házasság
Kisjuhász Blanka (12): Boldog Karácsonyt!Újból a Batthyány suli nyerte a vándorserleget

November 26-án, a ClubNetCet Internetes Ismeretterjesztő Egyesület „Együtt-lét” címmel színvonalas műsoros délutánt szervezett a Pestszentlőrinc-Pestszentimre Városháza dísztermében. Egyúttal itt került sor az egyesület által hirdetett rajzverseny 2017. évi vándorserleg díjának átadására is, amelyet ismét a kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola nyert el. A díjat a zsűri két tagja, Csapó Lajos és Rómer Ilona festőművészek adták át. Koordinátor-szervező: Szederkényi Barbara tanárnő.

Bense Zoltán
felegyhazikozlony.hu

Civilek "uccájában"


2017. szeptember 30-án ismét benépesült a Zuglói Civil Ház előtti tér. Pavilonunk középen kapott helyet, így a kiállítás képeit sokan megtekinthették.Szarvasra vándoroltak az alkotások

Nagy volt az érdeklődés a pavilonunknál, ahol valamennyi képet megtekinthettek a látogatók.
2017. szeptember 9-én rendezték meg a 20. Szarvasi Szilvanapokat. A helyi és a budapesti csapatunk idén is a rajzkiállítás megtekintésére és szavazásra buzdított mindenkit. Idősek és fiatalok egyaránt sorra megcsodálták a képeket.
A vándorkiállítást a zsűri szarvasi tagja, Rómer Ilona mutatta be.

Közönségdíjat nyertek:
Kapus Eszter, Sikér Evelin és Zsigó Éva kiskunfélegyházi alkotók. Gratulálunk!Tárlat a Belvárosban

Augusztus 13-án vasárnap Frissítő programkoktél keretében kiállításra kerültek az alkotások az Erdélyi Magyarok Egyesülete székhelyén, az V. ker. Molnár u. 5-ben.

Az Együtt – Lét c. rajzverseny és vándorkiállítás előzményeit ismertette Mozga Márta egyesületi elnök, majd értékelte, megnyitotta és saját versével köszöntötte N. Pető Szigethy Ilona, festő, író, költő.

A kiállítás szeptember 8-áig volt megtekinthető.Díjátadó ünnepség Ecser Várában

2017. június 11-én vasárnap 12 órától kezdődő játékos rendezvényen adtuk át a vándorkiállításra kerülő képek akotói számára az okleveleket és az ajándékokat.
A vár teljes elfoglalása után mindenki töprengés nélkül belevetette magát a játékba :-) Kézműveskedés, kardvívás, buborék-eső, párnacsata is vidám kikapcsolódást nyújtott a gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. (Ha "belépsz" a Várba, láthatod a fotókat!)

A ZSŰRI a következő alkotásokat díjazta és ugyancsak megtekinthető, mely képek kerültek vándorkiállításra >> katt ide!

A díjakat felajánlották:
Bringóhintó Kkt., Harwaredepo, Hermányos Fotó, Landcomputer, Viadukt Alapítvány. A különleges helyszínt Megyesi Károlynak, a Vár tulajdonosának jóvoltából vehettük igénybe, s aki maga is együtt játszott a gyerekekkel.EGYÜTT-LÉT

Rajzpályázati felhívás vándorkiállításon való részvételre

Az alábbi kategóriáknak megfelelően megjeleníthető bármely közös létállapot, együttes tevékenység az alkotó közvetlen környezetében vagy a világ bármely részén, a múltban, jelenben vagy az elképzelt jövőben, álomban, mesében.

I. kézi rajz, festés (10 éves korig),
II. alkotások számítógépes alkalmazással (korhatár nélkül),
III. speciális kategória fogyatékkal élők és más hátrányos helyzetű csoportok részére (életkor és technika megkötés nélkül).

Nevezési feltételek:
papír alapú A4-es méret, a rajzon (nem a hátoldalán!) olvashatóan feltüntetve az alkotó neve, a jelentkezési lap részletes kitöltése. Egy alkotótól legfeljebb 2 alkotást fogadunk el. Kiállítási költség-támogatás képenként 500 Ft, Speciális kategóriában 0 Ft. Bankszámlaszámunk: 16200223-10052747 MagNet Bank.

A zsűri állandó tagjai: Csapó Lajos, Portik Péter, Rómer Ilona és Takács Rudolf festőművészek. A rajzverseny győztesei alkotásaikkal vándorkiállításon vesznek részt. A nyerteseket április 30-áig e-mailben értesítjük. Díjátadó ünnepség keretében az alkotók helyezés szerint elismerő oklevélben részesülnek. A legsikeresebb résztvevő intézményt (szervezetet) Vándorserleg Díjjal jutalmazzuk, melynek átadására az őszi-téli záróünnepségen kerül sor. A rajzokat kérésükre személyes átvétellel visszaadjuk az alkotóknak.

Tárgyi és egyéb jutalom nem a rajzverseny célja, de az adományozói aktivitástól függően az alkotókat megajándékozzuk.

A pályázat benyújtható személyesen elsősorban az eMagyarország Pontjainkban időpont egyeztetéssel:
Bp., XIV. Vezér u. 53/d. SZITU pont, 70-3194932
Bp., XVIII. Havanna u. 52. Civil Sarok, 70-3332830
Szarvas: Hunyadi utca 22. Telemosoly, 30/ 9435841

Postai úton NEM ajánlott levélként: H-1181 Budapest, Csontváry u. 46. VIII. 48., Nagy Ágnes részére címezve.

A BEÉRKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017. MÁRCIUS 31.

Információ: +36 20 215 8620, mozga@clubnetcet.hu.
Az online jelentkezési lap az emblémára kattintva kitölthető.Boldog Karácsonyt és BÚÉK!Kiskunfélegyházán jártunk

Fotókhoz ide kattints!Örültek a Nyitnikék ovisok

A „SOK VAN, MI CSODÁLATOS”
címmel meghirdetett 2016. évi rajzverseny és vándorkiállítás
ZÁRÓÜNNEPSÉGÉN a kimagasló részvételi arány és az alkotások színvonalának köszönhetően külön elismerő oklevélben részesült a Budapest 18. kerületi Nyitnikék Óvoda..
Az ünnepélyes díjátadásra 2016. november 8. kedd 17 órakor a
CSILI Művelődési Központ Könyvtárában került sor.
Az alkotóknak a zsűri elnöke, Csapó Lajos szigethalmi festőművész személyesen gratulált.

A gyermekeket QUILLING kézműves foglalkozással és meséléssel vártuk. Vendégünk volt Hajdrik József író-költő, a „Vaddisznó Vendel apa lett” című csodaszép papa-mesekönyv szerzője, valamint Papné Mészáros Ági mesemondó.
A programról készült fotókhoz kattints a gratulációs képre!

Támogatóink:
Pesterzsébet Önkormányzata,
Hermányos Fotó, Pellegrini Pékség, Viadukt Alapítvány

A Vándorserleget nyert intézmény neve a nyilvánosság előtt továbbra is titok marad. Annyit azért elárulunk, hogy átadására Kiskunfélegyházán kerül sor az iskolai Karácsony ünnepség keretében...Kiállítás a Kelenvölgyi Családi napon

Szeptember 17-én a két hétig volt megtekinthető a vándorkiállítás a Kelenvölgyi Közösségi Házban.
Az Újbuda Önkormányzata által támogatott Gyógyító kreativitás családi nap "missziójához" jól illeszkedtek a szépséget, jóságot, szeretetet ábrázoló gyermekrajzok. A képek között a fogyatékkal élő felnőttek rajzaiban is lehetett gyönyörködni.Szeptember első hetében, gyönyörű nyári időben neves eseményen vehettünk részt, a SZARVASI SZILVANAPOKON.

A duplaméretű pavilonunkat teljes egésszében körbedíszítette a 100-nál is több alkotás.

Meglepetésünkre több alkotó is ellátogatott hozzánk, köztük olyanok, akik a díjátadón nem tudtak részt venni, így itt vették át oklevelüket és ajándékaikat. (Az át nem vett oklevelek mindig nálunk vannak, ajándékokat pedig mindenhová viszünk.)

A színvonalas szervező munka és a kóstolgatható finomságok a ClubNetCet szarvasi csapatának volt köszönhető.Majd én megmutatom!

A Zuglói Civil Házban volt látható a vándorkiállításunk július 23-án a Viadukt Alapítvány Gyógyító kreativitás c. programjának keretében.Találkoztunk 2016. június 3-án

Csőke Dóra: Utazás a csodálatos világba Ugye, sok van, mi csodálatos?! Például a naplemente, vagy az állatvilág, egy virágos rét, a szerelem...
Ha kíváncsi vagy, mi mindent tartanak csodálatosnak a kis- és nagy gyerekek, látogass el a következő kiállításunkra :)

A díjátadó rendezvényen teljesen megtelt az Unio Hotel banquett terme.

A műsorban felléptek: Zsíros Tímea (Arany Páva díjas ének-citera), Tóth Csaba (szitárművész)

A fődíjakat felajánlották a Bringóhintó Kkt., Fotoplus Kft., Pannónia Nyomda, Pcbolt.eu. A díjátadó együttműködő partnere a Hermányos Foto és a Trend Jet Nyomtatókellék Szaküzlet. Köszönjük továbbá magánszemélyek és tagjaink ajándékait, az aktív közreműködést és a fáradtságos munkát, Zsíros Tímea és Tóth Csaba színvonalas előadását, a zsűri képviseletében Rómer Ilona festőművész közreműködését, valamint az Unio Hotelnek a terem térítésmentes rendelkezésünkre bocsátását. Köszönjük továbbá mindenkinek, aki eljött és részt vett az eseményen :)
Az Alkotóknak GRATULÁLUNK! >>>>>A Városháza Galérián

2016. április 4 és 15 között volt látható az idei első "Majd én megmutatom!". Az elődöntő kiállítás a 18. kerületi Önkormányzat jóvoltából a Polgármesteri Hivatalban került megrendezésre (Üllői út 400.). Április 15-éig bárki szavazhatott a csodálatos alkotásokra. Az ünnepélyes eredményhirdetésen Rómer Ilona festőművésznő értékelte a képeket, majd a Nyitnikék Óvoda apróságai szerepeltek óvónénijük citera zenei kíséretével. A program végén Emi nénivel gyakorolhatták a quillingezés fortélyait.
A rendezvényt támogatta a Hermányos Fotó és a Pellegrini Pékség.
A zsűri és a szavazatok alapján a következő alkotások jutottak tovább az országos vándorkiállításra >>>>> (kérjük lapozzon!)„Sok van, mi csodálatos…”

- a körülöttünk lévő világ, a természet és az ember, kapcsolatok, érzések, a történelem és jelenünk kis és nagy csodái. A téma tág teret biztosít a pedagógusok és gyermekek alkotói szabadságának.

Rajzpályázati felhívás vándorkiállításon való részvételreA rajzpályázatot három kategóriában hirdetjük meg:
I. kézi rajz, festés (10 éves korig),
II. számítógépes alkotások (korhatár nélkül),
III. speciális kategória fogyatékkal élők és más hátrányos helyzetű csoportok részére (életkor és technika megkötés nélkül).

Nevezési feltételek:
papír alapú A4-es méret, a rajzon (nem a hátoldalán!) olvashatóan feltüntetve az alkotó neve, a jelentkezési lap részletes kitöltése. Egy alkotótól legfeljebb 2 alkotást fogadunk el. Kiállítási költség-támogatás képenként 500 Ft, Speciális kategóriában 0 Ft. Bankszámlaszámunk: 17000019-11227917 AXA Bank.

A műveket jeles festőművészek, grafikusok zsűrizik. A zsűri állandó tagjai: Csapó Lajos, Portik Péter, Rómer Ilona, Takács Rudolf, A rajzverseny győztesei alkotásaikkal vándorkiállításon vesznek részt.
A nyerteseket április 30-áig értesítjük, majd meghívást küldünk e-mailben a díjátadó ünnepségre. Az alkotók helyezés szerint elismerő oklevélben részesülnek. A legsikeresebb résztvevő intézményt (v. egyéb szervezetet) Vándorserleg Díjjal jutalmazzuk, melynek átadására az őszi-téli záróünnepségen kerül sor. A rajzokat kérésükre személyes átvétellel visszaadjuk az alkotóknak.

Tárgyi és egyéb jutalom nem a rajzverseny célja, de az adományozói aktivitástól függően az alkotókat megajándékozzuk.

A pályázat benyújtható személyesen Budapesten időpont egyeztetéssel:
XIV. Vezér u. 47. SZITU pont, (1)7044593
XVIII. Havanna u. 52. Civil Sarok, (1)7209519
XX. Vörösmarty u. 180. Civil Ház, (1)6075579
és Szarvason: Hunyadi utca 22. eMagyarország Pont 30/ 9435841

Postai úton NEM ajánlott levélként: H-1181 Budapest, Csontváry u. 46. VIII. 48., Nagy Ágnes részére címezve.

A BEÉRKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2016. MÁRCIUS 18.

Információ: +36 20 215 8620 hangpostával, mozga@clubnetcet.hu, az online jelentkezési lap az emblémára kattintva kitölthető.Mindenkinek szeretetben gazdag Új Évet kívánunk!
ClubNetCet Internetes Ismeretterjesztő Egyesület
Adószámunk: 18385742-1-04
A személyi jövedelemadó 1 %-át köszönettel fogadjuk.
Civilek utcája Zuglóban

"Szólj, gondolj, tégy jót..."

- hirdettük Zuglóban is, a Civilek utcájában. Október 3-án délután benépesült a Csertő Park.

Természetesen mi is kitelepedtünk és büszkén tettük közkinccsé a 2015. évi rajzverseny alkotásait.Kupon vendégszerepeltünk

Szeptember 26-27-én idén is vendégszerepelt kiállításunk a Kupi Ifjúsági Napokon. Házigazdánk a Háromhatár Egyesület volt.

Míg a Kultúrházban tartott a magas színvonalú kulturális műsor, az egyesület helyiségében kézműves tevékenységek - köztük a guilling - foglalták le a gyerekeket.

A rendezvényen a helyi civil szervezetek kézműves termékeiben és a helyi lakosság történelmet idéző kiállításában is gyönyörködhettünk.Gyomaendrődre vándoroltunkAugusztus 22-én szombaton nyílt kreatív foglalkozással kombinált kiállításunk a Kőrös-szögi Civil fesztiválon.

Egy tanteremben kaptunk helyet, így a gyerekek otthonosan látogatták.
Kiállítás a Belvárosban

Július 5-én hangulatos "dzsembori" keretében feldíszítettük az Erdélyi Magyarok Egyesületének belvárosi helyiségét, de leginkább a kirakatát.
A járókelők és az EME kulturális progrmjainak látogatói egy hónapon át gyönyörködhetnek a sok jót, jót-tevést ábrázoló képekben.

Cím: Budapest, V. Molnár utca 5.Kiállítás a Városházán

Szólj, gondolj, tégy jót...

Budapesti helyszínen június 8-ától 19-éig a 18. kerületi Városháza Galériájában (XVIII. Üllői út 400.). szerepelt a rajzkiállítás. Június 12-én délután ismét díjakat adtunk át.
Az 6-10 évesek kategóriájában 8 alkotót díjazott a zsűri,
a Számítógépes alkotások közül szintén 8-at,
a Speciális kategóriában 4 alkotó vehetett át díjat. (A díjazottakat ide kattintva megtekintheted!)

A díjátadón értékelte a képeket a zsűri képviseletében Rómer Ilona festőművész és kedvelt gyermekdalokat énekelt Görög Hajnalka előadóművész. (A rendezvényről készült fotók megtekintéséhez kattints a képre!)

Valamennyi kiállításon szereplő kép alkotója könyvjutalomban részesült a Pannónia Nyomda jóvoltából. A díjakat az Új Európa Alapítvány támogatásából vásároltunk.
További támogatók: Bringo Hintó Kkt., Hermányos Fotó, Pellegrini Pékség, Viadukt Alapítvány.Díjátadás a Tessedik Sámuel Múzeumban Szarvason

Fotók a rendezvényről máris... 2015. június 3-án délután a látogatók népes csoportjai tekintették meg a kiállítást és szavaztak a nekik tetsző képekre. A rendezvény ünnepélyes megnyitóján szinte teljes létszámmal részt vettek a szarvasi alkotók, de Szentesről is érkeztek gyermekek.
A díjazottak nevét a budapesti rendezvény után tesszük közzé.
Addig is tekintsék meg az ott készült fotókat itt >>>>>

A program a KÖSZ pályázati projekt keretében valósul meg a MOL Új Európa Alapítvány támogatásával.Majd én megmutatom!

Az alábbi alkotások kerülnek vándorkiállításra:

Magyar Máltai Szeretetszolgálat, Komárom
Nagy Gábor (41): Öreg néne őzikéje
Dózsa László (53):Öreg néne őzikéje

Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola és AMI
Csáki Dóra (11): Madáretetés
Cseri Nikolett (13): Jótékonyság
Csordás Nóra (12): Ételosztás a szegényeknek
Csőke Nóra (12): Segítsünk az időseken
Gajdán Viktória (10): A segítő gyermek!
Kapus Eszter (10): Az elesett néninek jár a segítség
Kovács Blanka (12): A tűzoltóság munkássága - A tűzoltók segítsége
Ladányi Anna (13): Pinokkió
Lőrincz Alexandra (14): Védd az erdőt
Lőrincz Zsófia (12): Segítsünk az állatokon ( Állatmenhely)
Nemes Bence (13): Segíts a mozgássérülteken!!!
Ottó Dorina (13): Szólj, gondolj, tégy jót
Patyi Fanni: (14): Idős néni átkísérése az úton!
Rádi Anna (10): Segítsünk a bajba esetteknek
Seres Márton (13): Segítsünk a vakoknak
Sikár Evelin (12): Balesetben való segítség
Terbe Ivett (10): Vízbe süllyedt ember kimentése
Urbán Eszter (10): Egy kedves fiú segítsége
Vas Bianka (13): Az állatorvos segítsége
Zsigó Éva (11): Szemétszedés - Védjük a természetet!

Nyitnikék Óvoda, Budapest XVIII.
Ablonczy Elizabet (6): Macska és az egér két jó barát
Ábrahám Hanna (6): Elza királynő és a csodaszarvas
Katula Liza Gizella (6): Hamupipőke
Petrovay Zsombor (6): Itt mindenki betartja a szabályokat
Teveli Adél (6): Jóság
Teveli Adél (6): Az állatok barátkoznak
Teveli Alíz (6): Tündérország
Teveli Alíz (6): A szegényember nagy családja
Tuikács Lajos (6): A királynő és az unikornis

Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola és Óvoda, Szentes
Miklós Amira (6): Árpád-házi szent Erzsébet a szegényeknek sző rokkán
Miklós Amira (6): Segítünk anyának a bevásárlásban
Nagy Míra (6): A kislány átsegíti az öreg nénit az úttesten
Orosz Adél (7): A rosszfiú jó cselekedete
Orosz Adél (7): Árpád-házi Szet Erzsébet megsegíti a szegényeket
Terbán Vanda ((7): Anyának mindenben segítek
Vajgel Léna (8): Segítek anyukámnak a főzésben
Vajgel Léna (8): Segítek a nagymamámnak átkelni a zebrán

Kassa utcai Általános Iskola, Bp. XVIII.
Talán Abigél (9): A város ahol mindenki jó
Talán Abigél (9): Jó tett az erdőben

Napsugár Óvoda, Bp. XIV.
Erős Kitti (6): A tündérkirálynő eljött hozzánk
Fábiánfy Judit (6): Segítek almát szedni az anyukámnak
Jurkó Zsófia (6): Madarakat etetünk
Kundráth Vivi (6): Ünnep a várban
Maczucza Jázmin (6): Szólj, gondolj, tégy jót

Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola Óvoda és Bölcsőde
Bankó Csaba (9): Ingyen pite és máfin
Barta Csenge (9): Adni jó
Baráth Luca (9): Adni jó
Bencsik Bence (9): Köszönöm - Szívesen
Csekő Bernadett (9): Sok ajándékot hoztam
Csipai Lilla (9): Adj, mert adni jó
Hunya Noémi (9): Szeretet Szolgálat
Kis Ulrik János (9): Segítség a vásárlásban
Koszó Lara (9): Adakozás
Koszó Zoltán (9): Ajándékod életet menthet
Lioska Janka (9): HOSPITAL
Makai Gergő (9): Adományozok
Osztroluczki Flóra Kata (9): 1 millió Ft
Sonkoly Ákos (9): Ajándékozni szeretetből
Uhljár Andrien (9): Szerezz örömet!
Varga Erzsébet (9): Ó, mi is kapunk ? De jó, de jó!
Závoda Kata (9): Beteglátogatás

Egyéni pályázók alkotásai
Bezecky János, Szob (10): Az űrben a Föld felett
Bezeczky Márton Pál, Szob (9): Viharban
Haga Szilvia, Budaőrs (19): Bizalom
Kalányos Bence, Bp. X. (15): Segiís a hajléktalanokon
Kalányos Bence, Bp. X. (15) Óvd a természetet
Szabó Alexandra Bp. XX. (17): A szavak erejeRajzpályázati felhívás vándorkiállításon való részvételre

A téma az alkotók fantáziájára van bízva (lehet meserészlet, megtörtént esemény, élmény, elképzelés), amelyen belül a jót cselekvés kap hangsúlyt.

A résztvevők köre:
a.) 6 – 18 éves fiatalok (óvodások, általános és középiskolások), egyénileg vagy intézményi keretek között jelentkezhetnek
b.) A témát magukénak érző, számítógépet használó felnőttek
c.) Állami gondozottak és egyéb speciális csoportok

Nevezési kategóriák:
1.: rajzolt v. festett kép - 10 éves korig
2.: számítógépes rajz - korhatár nélkül
3.: speciális kategória (fogyatékkal élők, tanulási nehézséggel küzdők, egyéb hátrányos helyzetben lévők) – rajz, festés, vagy számítógépes rajz, korhatár nélkül.

Nevezési feltételek:
papír alapú A4-es méret, a rajzon (nem a hátoldalán!) olvashatóan feltüntetve az alkotó neve, a jelentkezési lap részletes kitöltése. Egy alkotótól legfeljebb 2 alkotást fogadunk el. Kiállítási költség-támogatás képenként 500 Ft. Bankszámlaszámunk: 17000019-11227917 AXA Bank.

A műveket jeles festőművészek, grafikusok zsűrizik. A rajzverseny győztesei alkotásaikkal vándorkiállításon vesznek részt.
A nyertesek részére április 30-áig meghívást küldünk e-mailben a díjátadó ünnepségre. Az alkotók helyezés szerint elismerő oklevélben részesülnek. A legsikeresebb résztvevő intézményt (v. egyéb szervezetet) Vándorserleg Díjjal jutalmazzuk, melynek átadására az őszi záróünnepségen kerül sor. A rajzokat kérésükre személyes átvétellel visszaadjuk az alkotóknak.

Tárgyi és egyéb jutalom nem a rajzverseny célja, de az adományozói aktivitástól függően az alkotókat megajándékozzuk.

A pályázat benyújtható személyesen Budapesten:
XIV. Vezér u. 47. SZITU pont, (1)7044593
XVIII. Havanna u. 52. Civil Sarok, (1)7209519
XX. Vörösmarty u. 180. Civil Ház, (1)6075579
és Szarvason: Hunyadi utca 22. eMagyarország Pont 30/ 9435841

Postai úton NEM ajánlott levélként: H-1181 Budapest, Csontváry u. 46. VIII. 48., Nagy Ágnes részére

A BEÉRKEZÉSI HATÁRIDŐT MEGHOSSZABBÍTOTTUK:
2015. ÁPRILIS 24.


Információ: +36 20 215 8620, mozga@clubnetcet.hu, az online jelentkezési lap az emblémára kattintva kitölthető.Díj átvétel Budapesten Karácsonyi ünnepség keretébenMajd én megmutatom!

A múlt és a jövő találkozásakor került sor a 2014. évi Vándorserleg Díj győztesének kihirdetésére. GRATULÁLUNK A KISKUNFÉLEGYHÁZI KTKIKI ALKOTÓ CSAPATÁNAK ÉS SZEDERKÉNYI BARBARA TANÁRNŐNEK!

A rendezvényről készült fotók megtekintéséhez kattints a képre!

INTERNETES KÉPGALÉRIA ITT!

A 2015. évi rajzverseny kiírása január 1-én jelenik meg itt a honlapunkon. Annyit azonban már elárulunk, hogy a témája a jóság lesz :-)
KEDVES ALKOTÓ BARÁTUNK!

SZERETETTEL MEGHÍVUNK AZ ERZSÉBET NAPOK KERETÉBEN TARTANDÓ PROGRAMUNKRA, MELYEN A TE ALKOTÁSOD IS KIÁLLÍTÁSRA KERÜL.

KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS IS LESZ!

„EGYSZER VOLT… MESÉL A TÖRTÉNELEM” KIÁLLÍTÁS-SOROZAT EZZEL LEZÁRUL. A KÉPEK FELKERÜLNEK AZ INTERNETRE: www.internetklub.info
A LEGTÖBB SZAVAZATOT KAPOTT KÉPEKBŐL KÉSZÜL AZ ÉRTÉKES NAPTÁR 2015, AMELYNEK ELKÉSZÜLÉSÉT A XVIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT TÁMOGATJA.

VÁRUNK SZERETETTEL!A rajzversenysorozat és a kiállítások folytatódnak

Posta Dominik: Szent Erzsébet templom A mesélő történelem után
pillantás a jövőbe:
MILYEN LESZ PESTERZSÉBET
90 ÉV MÚLVA?

A CSILI Művelődési Központ Könyvtára
és a ClubNetCet Internetes Ismeretterjesztő Egyesület
rajzpályázatot hirdetett.

Nevezési kategóriák:
1.: rajzolt v. festett kép - 10 éves korig
2.: számítógépes rajz - korhatár nélkül
3.: speciális kategória – rajz, festés, vagy számítógépes rajz, korhatár nélkül

A zsűrizett képeiből novemberben 13-án 17 órai kezdettel a CSILI Könyvtárban kiállítást rendeztünk, ahol értékes ajándékok kerültek kiosztásra, valamint a Közönség Díj és a Vándorserleg Díj!

A kiállítás a könyvtár nyitvatartási idejében az év végéig megtekinthető.
Információ: 283 0230/könyvtár és 06 20 215 8620, mozga@clubnetcet.hu.

A program Pesterzsébet várossá nyilvánításának 90. évfordulója alkalmából az Önkormányzat támogatásával valósult meg az Erzsébet Napok keretében.A NIIF Intézet pályázata - szavazzás október 16-áig!.

Örömmel tesszük közzé, hogy a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet rajzpályázatára 5 gyermek alkotását küldték be eTanácsadóink.
A versenykiírás:
"Létezik majd számítógép száz év múlva is? Elfér majd a zsebünkben? És milyen új tevékenységekre fogjuk használni? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre várjuk a választ 6-12 éves gyermekektől, rajzok formájában."

Az alábbi rajzokat neveztük be:
Ablonczy Elizabet (6): Műholdak segítségével repülnek az emberek
Petrovay Zsombor (6): Sofőr nélküli számtógép vezérelt 3 éltű autó
Letenyei Nóra (6): Anyarobot
Katula Liza (6): Mindenkinek van úrhajója
Teveli Jakab (6): Száz év múlva az autók

Az alkotások felkerültek az eMagyarország Centrum Facebook oldalára, ahol október 16-áig lehet rájuk szavazni.
ÉRTÉKES NYEREMÉNYEK!!
Majd én megmutatom! Szeptember 13., Orosháza


Civil Falu került kialakításra a VIII. Extrém Sportnapon Orosházán.
Sajnos azonban az esős időjárás miatt nem tudtuk elvinni a rajzkiállítást, féltettük az alkotásokat. Nagyon szomorúak vagyunk :(Szarvasra vándoroltunk 2014. július 19-én


Az Erzsébet ligetben került megrendezésre
a XII. Kistérségi Civil Napok elnevezésű
hagyományt-teremtő nagyszabású rendezvény.

Az idei rajzverseny nyertes alkotásait a
ClubNetCet sátránál tekinthették meg a látogatók.Kiállítás Kupon

Június 13-án vasárnap Kupon, a Pápa melletti településen látta vendégül a "Majd én megmutatom!" 2014. évi vándorkiállítás színvonalas alkotásait a Háromhatár Kulturális és Sport Egyesület, melynek elnöke egyben a rajzverseny zsűritagja: Portik Péter festőművész. Kiállításunk "fényét" emelték a zsűri elnökének, Csapó Lajosnak festményei, valamint Kreatív Műhelyünk, Koós Emi irányításával.
A teljes programról ízelítőt a kép mögött találsz. >>>Mesél a történelem

A 92 éves Uhrin Benedek bácsival vártunk sok szeretettel a Kondor Béla Közösségi Házban 2014. június 12-én 16 órakor a 2014. évi rajzverseny első budapesti kiállítás-megnyitó ünnepségén. A családias programot Szvoboda Péter vidám gyerekslágerekkel nyitotta meg.

A budapesti fődíjakat felajánlotta a Bringóhintó Kkt. és a Hermányos Fotó.

A finom pogácsát a Pellegrini Pékség adományozta.
A szervezésben partnerünk volt a Viadukt alapítvány.

Minden jeleblévő alkotót megajándékoztunk 1000 Ft értékben „cet pénzzel”, amit a rendezvényt követő vásárban kedvükre elkölthettek. (fotók itt >>>>)Kik kaptak díjat? Kattints a képre!

Díjátadó ceremónia az Ecser várában

Sok-sok kíváncsi gyerek és felnőtt foglalta el a várat 2014. május 30-án. Észrevehetően senki nem unatkozott. Lépj be a várba!

A Vár jóságos Urának felajánlása nélkül ez a program nem jöhetett volna létre. Köszönet illeti az idejüket és pénzüket áldozó tagjainkat és az ajándékok sokaságát adományozó Országos Gyermekvédő Ligát, valamint a Magyar Tankönyvért Alapítványt és Hegedűs Péter pártoló tagtársunkat.Továbbjutó, kiállításra kerülő alkotások

Dr. Mező Ferenc Általános Iskola, Bp. XIV.
Pozsár Bernadett (9): Hun vitéz
Bakó Melinda (9): Isten kardja (Népmonda)
Gutsik Lili (9): Rege a csodaszarvasról
Janda Zoé (10): Egyszer volt Budán kutyavásár

Napsugár Óvoda, Bp. XIV.
Li Yuan Hao (6): Szivárvány huszárok
Botos Nóra Virág (6): Mátyás király és családja
Végh János László (6): Huszárok a csatában
Horváth Kevin (6): Óriás huszár
Legenyei Pintér Zalán (6): Huszárgyerek – huszárgyerek szereti a táncot

Nyitnikék Óvoda Bp. XVIII.
Komlós Anna (6): Mátyás király palotájában
Letenyei Nóra (6): A király leesett a lóról
Tani Zsóka (6): Mária és Kis Jézus
Tani Réka Boglárka (5): Királyok találkozása
Nyíri Kristóf (6): Királyi vár
Teveli Alíz (4): Mátyás király palotájában
Berta Miklós (6): A juhász bárányokat visz a királyhoz
Petrovay Zsombor (5): Megvédjük a hazát

Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola és Óvoda, Szentes
Tomcsik Réka (9): Mihály arkangyal legyőzi a gonoszt
Tomcsik Réka (9): Attila, Isten ostora
Hájas Noémi (7): Kurca királylány legendája
Orosz Adél (6): Isten kardja
Miklós Jázmin (6): Kékkő vára
Miklós Jázmin (6): Kurca folyó legendája
Török Rebeka (7): Szent Anna tó legendája
Terbán Vanda (6): Ádám Éva és a kígyó
Tomcsik Zétény (7): Kékkő vára
Lénárt Noémi (6): A teremtés
Juhász Dorina (7): Az első emberpár: Ádám és Éva
Valkai Zsófi (7): Az istenek kardja

Magyar Máltai Szeretetszolgálat, Komárom
Nagy Gábor (20): Török templom
Dózsa László (52): Esztergomi bazilika

Pátrohai Móricz Zsigmond Általános Iskola, Pátroha
Bilecz László (10): Eger ostroma
Horváth Norbert (14): Simon Bolivár 1819-ben eltörölte a rabszolgaságot
Csire Laura (12): Tűz Gyújtás
Török Levente (12): Vadászat és halászat
Fehér Dominik (13): Amerika felfedezése
Bilecz Evelein (12): Az egri vár ostroma
Pál Levente (12): Amerika felfedezése

Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Debrecen
Király Béla (17): Mátyás király igazsága
Szalmasági Szilveszter (18): Győz az igazság

Ady Endre Elmélet Líceum, Bukarest, Románia
Dobre Kálmán Toma (8): Mátyás király - harc a törökökkel
Nastase Denisa (8): Mátyás király és a kolozsvári bíró
Vajda Karina Réka (8): Mátyás király legyőzi a török sereget
Grosu Ádám (8): Mátyás megbünteti a kolozsvári bírót

Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Kiskunfélegyháza
Győri Eszter (14): Egyiptomi mitológia
Kovács Berta (14): Ókori Egyiptom
Bársony Klaudia (14): Titanic
Major Barbara (10): A magyarok nyilaitól ments meg Uram minket!
Csordás Nóra (11): Az olimpia jelképei
Lőrincz Zsófia (11): Mátyás király 1458
Sikár Evelin (11): Barlangrajzok
Vas Bianka (12): Usain Bolt első versenye: 2002-ben
Csicsai Zsuzsanna (11): Az őskor
Gácsi Kíra (12): A tatárjárás
Kőrözsi Johanna (12): A katona
Stir Petra (14): Barlangrajzok készítése
Baricza Réka (14): Gondolatok vissza a múltba
Ladányi Anna (12): Botond
Lénárt Fanni (12): Átkelés a Vereckei szoroson
Ottó Dorina (12): Anonymus
Cseri Nikolett (12): Petőfi Sándor elszavalja a Nemzeti dalt
Nagy Renáta (14): A legismertebb regénk

Egyéni pályázók
Körmendi Szabolcs, Pécel (7): 48-as huszárok
Bednárik Brigitta, Bp. XVIII. (14): Hercegnők és királyfik
Kalányos Bence, Bp. XVIII. (14): Héra Istennő
Bodó Anna, Városnamény (41): Megváltattunk
Bodó Anna, Városnamény (41): A nagy tiszai árvíz 1948
Bezecky Enikő, Szob (10): Egyszer volt...Fudzsi Japán
Bezeczky János, Szob (9): Egyszer volt régen volt, Nílus partján csend honol
SZabó Alexandra, Bp. XX. (13): Tűz megtalálása
Puska Dominik Bp. XX. (14): Szent Erzsébet templom XX.kerület
Egyszer volt...Mesél a történelem

Rajzpályázati felhívás vándorkiállításon való részvételre

A rajzok témája lehet bármely történelmi esemény az ősidőktől napjainkig. Megjeleníthetők helytörténeti érdekességek, legendás históriák, valóságon alapuló mesés történetek, világtörténelmi alakok.

A résztvevők köre: a.) 6 – 18 éves fiatalok (óvodások, általános és középiskolások), egyénileg vagy intézményi keretek között jelentkezhetnek
b.) A témát magukénak érző, számítógépet használó felnőttek
c.) Állami gondozottak és egyéb speciális csoportok

Nevezési kategóriák:
1.: rajzolt v. festett kép - 10 éves korig
2.: számítógépes rajz - korhatár nélkül
3.: speciális kategória (fogyatékkal élők, tanulási nehézséggel küzdők, egyéb hátrányos helyzetben lévők) – rajz, festés, vagy számítógépes rajz, korhatár nélkül

Nevezési feltételek: papír alapú A4-es méret, a rajzon (nem a hátoldalán!) olvashatóan feltüntetve az alkotó neve és a mű címe, a jelentkezési lap részletes kitöltése. Egy alkotótól legfeljebb 2 alkotást fogadunk el. Kiállítási költség-támogatás képenként 500 Ft. Bankszámlaszámunk: 17000019-11227917 .

A műveket jeles festőművészek, grafikusok zsűrizik. A rajzverseny győztesei alkotásaikkal vándorkiállításon vesznek részt. Max. 100 zsűrizett, egységesen bekeretezett kép kerül vendégszereplésre változó helyszíneken. A nyertesek részére április 30-áig meghívást küldünk e-mailben a díjátadó ünnepségre. Az alkotók helyezés szerint elismerő oklevélben részesülnek. A legsikeresebb résztvevő intézményt (v. egyéb szervezetet) Vándorserleg Díjjal jutalmazzuk, melynek átadására az őszi záróünnepségen kerül sor. A rajzokat kérésükre személyes átvétellel visszaadjuk az alkotóknak.

A vándorkiállítás tervezett helyszínei: Budapest VI., XIV., XVIII., XX. kerület, Kup, Pátroha, Szarvas.

Tárgyi és egyéb jutalom nem a rajzverseny célja, de az adományozói aktivitástól függően az alkotókat megajándékozzuk.

Az alkotások beérkezési határideje: 2013. MÁRCIUS 31.

A pályázat benyújtható személyesen Budapesten:
XIV. Vezér u. 47. SZITU pont, (1)7044593
XVIII. Havanna u. 52. Civil Sarok, (1)7209519
XX. Vörösmarty u. 180. Civil Ház, (1)6075579
és Szarvason: Damjanich u.64. sz. alatti Civil Központban, 30/ 9435841

Postai úton: H-1181 Budapest, Csontváry u. 46. VIII. 48., Nagy Ágnes részére

Információ: +36 20 215 8620, partner@clubnetcet.hu

Az jelentkezési lap letölthető itt vagy online a baloldali menüből.Díjátadás a Sportkastélyban

Zöldellő Pestszentimrénk címmel, a 18. kerületi Sportkastély
előtti betonkerítés megszépítésére meghirdetett rajzverseny
díjátadó rendezvényét 2013. szeptember 20-án pénteken 17 órakor
tartottuk a Sportkastély VIP termében.

A programban felléptek:

Zsíros Tímea,
a Kondor Béla Általános Iskola tanulója, Aranyfokozatú és Nívódíjjal kitüntetett előadó,

Genetheim Richárd,
a ClubNetCet Színház ifjú vezetője, Aranyfokozatú Kiscsillag, „aktív falfestő” és makett-építő

A program a „Pestszentimre városközpont megújítása című városrehabilitációs projekt KMOP-5.2.2/B-09-2f-2011-0001/KOZVETETT/B „Zöldellő Imre” mini-projektek” keretében valósult meg.

Fotókért kattints a képre!

Majd én megmutatom! A kiállítás Kupon vendégszerepel

Karcsi és a zsírszörnyeteg


Napsütéses díjátadónak örvendezhettünk a Rózsák terén.
Rajzkiállításunk az Országos Gyermekvédő Liga pavilonját díszítette körbe, így állandóan nagy volt körülöttünk az érdeklődés :)

A rajzversenyen a következő alkotók értek el helyezést:

I. díj:
Szabó Márton (7 éves, Berettyóújfalu)
Bezeczky János (8 éves, Szob)
Baricza Réka (13 éves, Kiskunfélegyháza)
Sajóvölgyi Renátó (17 éves Zalaszentgrót) -

II. díj:
Hársvölgyi Eszter (6 éves, Bp. XVIII.)
Kurucz Petra (10 éves, Dány)
Cseri Nikolett (11 éves, Kiskunfélegyháza)
Megyesi Péáter (15 éves, Debrecen)
Oláh József (29 éves, Pölöskefő)

III. díj:
Mesics Liliána Ramóna (7 éves, Szombathely)
Sikár Evelyn (10 éves, Kiskunfélegyháza)
Katona Csenge Eszter (7 éves, Szolnok)
Bársony Klaudia (13 éves, Kiskunfélegyháza)
Kovács Berta (13 éves, Kiskunfélegyháza)
Stír Petra (13 éves, Kiskunfélegyháza)
Vas Bianka (11 éves, Kiskunfélegyháza)
Szalmasági Szilveszter (16 éves, Debrecen)
Nemeshegyi Zsanett (26 éves, Magyarszerdahely)

Csapó Lajos, a zsűri elnöke külön megdícsérte
- a szombathelyi Váczi Mihály Iskola valamennyi alkotóját,
- az Igazgyöngy Alapítvány intézményének kis művészeit,
.- valamint a Kiskunfélegyháza KTIKI számítógépes rajz kategóriában pályázó diákokat.
Hozzátette, hogy a vándorkiállításra került alkotások mind dícséretet érdemelnek.

A helyszínen közönségdíj-szavazással győzött a fent látható kép alkotója Sajóvölgyi Renátó, a Koncz Dezső Többcélú Gyógypedagógiai Intézet növendéke.

Az alábbi támogatóknak köszönhetően minden díjazottnak és nyertesnek, továbbá a jelenlévő szurkolóknak értékes ajándékokat adhattunk át:

Bringóhintó Kkt., LifeDirector, Magyar Tankönyvért Alapítvány, Zöld Bolt, Országos Gyermekvédő Liga.MEGHÍVÓ

Kattints ide! Örömmel értesítjük a Pályázókat, hogy az Adj Isten egészségére! c. rajzversenyre beküldött alkotások zsűrizése megtörtént.

Az oklevelek átadására 2013. június 1-én szombaton 13 órakor kerül sor az Erzsébetvárosi Hétből Hétbe családos rendezvényén a színpadon.

A képek az Országos Gyermekvédő Liga sátrában lesznek kiállítva, közönségdíj szavazásra.

A rajzverseny fődíját, egy márkás hátizsákot a LifeDirector ajánlotta fel. További támogatók megkeresése folymatban van.

Bővebb információ: 20 2158620, partner@clubnetcet.hu

Az egésznapos program kellemes kikapcsolódást nyújt >>>>

VÁRUNK MINDENKIT SZERETETTEL!
ClubNetCet Egyesület és az
Országos Gyermekvédő LigaTovábbjutók

Koncz Dezső Többcélú Gyógypedagógiai Intézet, Zalaszentgrót
Sajóvölgyi Renátó (14 éves): Karcsi és a zsírszörnyeteg

Magyar Máltai Szeretetszolgálat Fogyatékosok Nappali Intézménye, Komárom
Dózsa László (51 éves): Adj Isten egészségére egy jó kiadós lovaglással

Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Debrecen
Szalmasági Szilveszter (16 éves): Kettő az egyben; Ép testben ép lélek
Megyesi Péter (15 éves): Fő az egészség

Vadrózsa Német Nemzetiségi Óvoda, Kup
Szabó Krisztina (6 éves): A csillagszemű juhász
Sárközi Márk (7 éves): A csillagszemű juhász
Molnár Ábel (6 éves): Az orvosnál
Gulyás Enikő (7 éves): A csillagszemű juhász

Váci Mihály Általános Iskola és AMI, Szombathely
Schindler Olivér (13 éves): Kedvenc sportom
Schrőter Petra (11 éves): A legszebb sport
Pankó Anna (11 éves): Kedvenc sportom a tánc
Nagy Gergely (11 éves): Apa kedvenc hobbija
Fodor Ramóna Kira (10 éves): Ne tüsszents rám!
Kovács Eliza Mirella (9 éves): Bizalommal
Bertók Izabella Roberta (8 éves): Kirándulunk
Mesics Liliána Ramóna (7 éves): Nagyapa táncol

Igazgyöngy AMI, Berettyóújfalu
Szabó Alex (12 éves): A foci a legegészségesebb sport
Fülöp Nóra (10 éves): A téli sportok is egészségesek!
Erdei Fanni (7 éves): A nyugodt álom
Szabó Márton (7 éves): A lovaglás is egészséges sport
Szepesi Laura Viktória (8 éves): Fontos a lelki egészség!

ZM Fogyatékosok Rehabilitációs Intézete és Otthona, Magyarszerdahely
Nemeshegyi Zsanett (28 éves): Melyiket válasszam?
Marton Zsolt (21 éves): Adj Isten egészségére!

Fogyatékosok Otthona, Pölöskefő
Oláh József (29 éves): A répa; Sportolj!

Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Konstantin AMI, Szolnok
Katona Csenge Eszter (7 éves): Ép testben ép lélek

Nyitnikék Óvoda , Budapest XVIII.
Brunner Éva (6 éves): Utazó vitaminok
Cseri Botond (6 éves): A halhús egészséges
Dániel Boglárka (6 éves): Korcsolyázik a család
Demeter Antal Zsombor (6 éves): Gyógyítanak a kórházban
Hársvölgyi Eszter (6 éves): A réten piknikező gyerekek
Izzó Dominik (5 éves): "Adj Isten egészségére!"
Kasza Lilla Beatrix (6 éves): Kis zsiráf született
Király Liza (6 éves): Lenkei bácsi bogyói
Letenyei Nóra (6 éves): Egészségünkre a sok gyümölcsöt; Kertben ünnepeltünk
Máramarosi Anna (6 éves): Futóverseny
Meszlényi Blanka (5 éves): "Egészséges" virágok

TKIKI, Kiskunfélegyháza
Ádám Martin (13 éves): Egyél gyümölcsöt mindennap!
Baricza Réka (13 éves): Egészséges és egészségtelen életmód
Bársony Klaudia (13 éves): Az egészség nagyon fontos!
Csányi Dávid (13 éves): Egy tál gyümölcs
Cseri Nikolett (11 éves): A király tüsszentése
Csicsai Zsuzsanna (11 éves): A gyümölcs egészségben tart
Csitári Nóra (12 éves): Egészséges csillagok
Csordás Nóra (10 éves): A túrázás
Csőke Nóra (10 éves): A futás
Fricska Fanni (14 éves): Fontos az egészség!
Győri Eszter (13 éves): Túrázz a hegyekben, mert egészséges a hegyi levegő!
Kovács Berta (13 éves): Légy egészséges!!!
Ladányi Anna (11 éves): Sport
Lénárt Fanni (11 éves): Védjük saját és bolygóink egészségét!!!
Lőrincz Zsófia (10 éves): Szertorna
Ottó Dorina (11 éves): Adj Isten egészségére, Hüvelyk Matyi!
Papp Martin (11 éves): Élj egészégesen!
Patyi Fanni (12 éves): A természet lágy ölén
Sikár Evelin (10 éves): A mozgás - a sport
Stír Petra (13 éves): A sporttól egészégesebbek az emberek
Vas Bianka (11 éves): Korán reggel legjobb a fociedzés

Egyéni pályázók
Bereczki János (8 éves, Szob): Pihentető egészség a tengerparton; Hegyekben a tiszta levegőn egészégesen
Kurucz Petra (10 éves, Dány): Az egészséges élet
Szabó Alexandra (14 éves, Bp. XX.): Tisztaszág DrágaszággalKiállításunk a Tudatos életvitel Napon


A Lurdy Házban immár harmadik alkalommal került megrendezésre május 11-én szombaton a Tudatos Életvitel Nap.

A LifeDirector által szervezett konferencián nagy érdeklődés fogadta az idei rajzverseny előzsűrizett alkotásait.

Az előadások közötti szünetben lelkesen folyt a szavazás. Közönségszavazatok alapján ismét fődíjat nyert Scröter Petra "A legszebb sport" című alkotása.Gyermek- és Ifjúsági Művészeti Találkozó 2013

Kattints a képre! Karda Bea és tehetséges növendékeinek show
műsorával nyílt meg az

„Adj Isten egészségére!”
c. rajzverseny

elődöntő kiállítása a Bp. 18. kerületi Kondor Béla Közösségi Házban április 5-én.A nézők közül is sikerült két kislányt (később felnőtteket is) táncba vinni.

Szavazatával a közönség három alkotót ajánlott a zsűri figyelmébe:

Schröter Petra (Szombathely)
Kasza Lilla (Bp. XVIII.)
Bezeczky János (Szob)


Gratulálunk!

A kiállítás április 15-éig látható az emeleti Folyosó Galériában.

A rendezvény támogatója

a Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata
Közművelődési és Sport Közalapítványa,

valamint a Hermányos Fotó és a Pellegrini Pékség.ADJ ISTEN EGÉSZSÉGÉRE!

A ClubNetCet Internetes Ismeretterjesztő Egyesület rajzpályázati felhívása vándorkiállításon való részvételre

A rajzok témája lehet az ismert népmesén túl maga az EGÉSZSÉG.
Az alkotó ihletése szerint készülhet bármilyen valós vagy elképzelt életkép, hagyomány, emlék vagy vágyálom, az egészség bármely dimenziójában.

 

A résztvevők köre: a.) 6 – 18 éves fiatalok (óvodások, általános és középiskolások), egyénileg vagy
intézményi keretek között jelentkezhetnek
b.) A témát magukénak érző, számítógépet használó felnőttek
c.) Állami gondozottak és egyéb speciális csoportok

Nevezési kategóriák: 1.: 6–10 éves gyermekek – rajzolt v. festett kép,
2.: 6–10 éves gyermekek – számítógépes rajz,
3.: 11–14 éves gyermekek – számítógépes rajz,
4.: 15–18 éves fiatalok – számítógépes rajz,
5.: 19–119 éves felnőttek – számítógépes rajz
6.: Speciális kategória (fogyatékkal élők, tanulási nehézséggel küzdők,
egyéb hátrányos helyzetben lévők) – rajz, festés, vagy számítógépes rajz

Nevezési feltételek: papír alapú A4-es méret, a rajzon (nem a hátoldalán!) olvashatóan feltüntetve az alkotó neve és a mű címe, a jelentkezési lap részletes kitöltése. Egy alkotótól legfeljebb 2 alkotást fogadunk el. Kiállítási költség-támogatás képenként 500 Ft. Bankszámlaszámunk: 17000019-11227917 .

A műveket jeles festőművészek, grafikusok zsűrizik. A rajzverseny győztesei alkotásaikkal vándorkiállításon vesznek részt. 100 zsűrizett, egységesen bekeretezett kép kerül vendégszereplésre változó helyszíneken, partner civil szervezetekkel együttműködésben. A nyertesek részére április 30-áig meghívást küldünk e-mailben a díjátadó ünnepségre, amely a Gyermeknapon került megrendezésre a DunaKertben (Budapest, Duna Plaza). Az alkotók helyezés szerint elismerő oklevélben részesülnek. A legsikeresebb résztvevő intézményt (v. egyéb szervezetet) Vándorserleg Díjjal jutalmazzuk, melynek átadására az őszi BNV-n a Jótékonyságszigeten kerül sor. A képeket a vándorkiállítás záróünnepségén kérésükre visszaadjuk az alkotóknak. Ezt követően a rajzokat internetes szavazásra bocsátjuk. A 2002-ben elindított „Majd én megmutatom!” elnevezésű program évről-évre lelkes közreműködők önkéntes munkájával valósul meg. Tárgyi és egyéb jutalom nem a rajzverseny célja, de az adományozói aktivitástól függően az alkotókat megajándékozzuk.

Az alkotások beérkezési határideje: 2013. MÁRCIUS 21.

A pályázat benyújtható személyesen Budapesten:
XIV. Vezér u. 47. SZITU pont – telefon: (1)704 4593
XVIII. Havanna u. 52. Civil Sarok – telefon: (1)7209519
XX. Nagy Györi I. u. 4-6. CSILI Könyvtár - telefon: (1) 283 0230
és Szarvason: Damjanich u.64. sz. alatti Civil Központban - információ: 30/ 943 5841

Postai úton: H-1181 Budapest, Csontváry u. 46. VIII. 48., Nagy Ágnes részére

Információ: +36 20 215 8620, partner@clubnetcet.hu


Az jelentkezési lap letölthető itt vagy online a baloldali menüből.


A ClubNetCet Internetes Ismeretterjesztő Egyesület e program támogatására
a személyi jövedelemadó 1%-át köszönettel fogadja. Adószámunk: 18385742-1-04Kedves Látogatók!
Köszönjük az aktivitást!

Lezárult a szavazás az alkotásokból összeállított képgalériánkban! Összesen 141 érvényes szavazat érkezett. Az első 12 kép, amely a legtöbb szavazatot kapja és bekerül

a 2013. évi ÉRTÉKES NAPTÁR-ba:
Toncsik Réka (7 éves, Szentes): A családom az a hely,ahol mindig szeretet vár és béke.

Tomcsik Réka (7éves, Szentes): A családom a mindenem

Bezeczky János (7 éves, Szob): Mindenütt jó, de legjobb otthon (Szobi látkép a Kálváriáról)

Szabó Alexandra (13 éves Budapest XX.): Izgalmas kirándulás az erdőben

Bodo Anna (39 éves, Vásárosnamény): Hazaváró falum tornya

Csépke Bernadett (15 éves, Bp. XVII.): Mindenütt jó, de legjobb a saját világomban

Gera Júlia (6 éves, Szentes): Sokszor megyünk kirándulni, de boldogan térünk haza a mi kertes házunkba, a fügefámhoz

Bársony Klaudia (12 éves, Kiskunfélegyháza): Otthonunk a vadon

Visnyai Zoltán (11 éves, Nagykanizsa): Mindenütt jó, de legjobb a levegőben

Szabó Norbert, Kovács Zoltán, Simon Zoltán (12 évesek, Debrecen): Otthonunk (négy évszakban)

Török Réka (5 éves, Szentes): A mi házunk a legszebb a világon és ezért a gombában vannak a testvéreim, mert az a jelem az óvodában.

Horváth Kata (6 éves, Szentes): A kistestvérem (aki már nincs) mindig a szívünkben van, de otthon úgy van velünk, hogy néz ránk a képről a falon

A naptárakat az alkotóknak hamarosan postázzuk.

Kattints a képre és gyönyörködj a művekben!Kattints a képre!!Zárókiállítás Félegyházán

2012. október 19-én maroknyi küldöttségünket tisztelettel és szeretettel fogadták a kiskunfélegyházi TKIKI igazgatónője és pedagógusai.
A vándorkiállítás a 3. emeleten kapott helyet. Az iskola gyermekei a megnyitóra érkezésükkor izgatott szavazásba kezdtek. Majd hamarosan tehetséges diákok sora mutatta be zenei vagy éppen táncos, sportos tudását.
A Vándorserleg ottmaradását nagy üdvrivalgás és taps fogadta.

Az eseményről készült fotókhoz Kattints ide!Szarvason a "Mindenütt jó"

A helyi gyermekek örömére szeptember 14-étől október közepéig Szarvason vendégszerepel a kiállítás a frissen átadott Civil Fejlesztő Központban, mely a ClubNetCet új székhelye is.

A Damjanich utcai kiállítás a Kertbarátok Köre bemutatójával közösen került megrendezésre, mint a Civil Házat felavató, elsőként benépesítő sokaságot vonzó esemény. A programot Szarvas város polgármestere Babák Mihály személyesen üdvözölte, beszédében kiemelte a természet szeretetének és megbecsülésének fontosságát a ma embere számára.

A képkiállítás megtekintésekor mindjárt a szarvasi gyermekek rajzait kereste, amit persze nem talált...Reméljük a tárlattal és a helyben festéssel jövőre ők is kedvet kapnak a rajzversenyhez! (Fotók hamarosan itt a kép mögött.)

A program megszervezésében és lebonyolításában segítségünkre volt a Kőrös-szögi Civil Fórum Egyesület.A képek vándoroltak tovább

Oláh József: Mindenütt jó, de legjobb Hévízen Július 13-ától 3 héten át Budapest Belvárosában voltak láthatók az alkotások, az Erdélyi Magyarok Egyesülete V: kerület Molnár utca 5. szám alatti helyiségében.
ÉLETKÉPEK, EMLÉK-KÉPEK, VÁGYÁLMOK?

Visnyai Zoltán: Mindenütt jó, de legjobb a levegőben 2012. június 18-án hétfőtől a helyi Önkormányzat jóvoltából 10 napon át a vándorkiállítás következő állomása:. „Városháza Galéria”, Bp. XVIII. Üllői út 400. - Polgármesteri Hivatal volt.

A kiállításon a zsűri tagjainak, Csapó Lajos, Portik Péter és Takács Rudolf festőművészeknek egy-egy alkotása is szerepelt.A megnyitó ünnepségen az Arany Páva díjas Boglárka citerazenekar muzsikált. A rendezvényt a Hermányos Fotó és a Pellegrini Pékség támogatta.

A rendezvény fő attrakciója volt a "Melyiket tegyük keretbe? Szavazz a legszebbre!", vagyis +1 képet kiállításra méltónak szavazhatott meg a közönség. A nyertes alkotás: Brunner Éva (6 éves, Nyitnikék Óvoda) - Sétáltatom a kutyámat.

A rendezvényről készült fotókhoz kattints a képre!Vándorkiállításon a rajzunk :-)

Fotókhoz kattints ide!

További fotókat a képre kattintva, a díjazott alkotások felsorolását itt megnézheted >>>>

GRATULÁLUNK!Gyermeknapi Díjkiosztó Gála a Duna Plázában


A rajzverseny díjátadó rendezvényét május 27-én tartottuk a Duna Pláza 2. emeletén, a Duna Kertben. Társ-szervezőnk a Gyermek Média Egyesület és az Erdélyi Magyarok Egyesülete volt.

A műsorban igazi gyereknapi meglepetések szórakoztatták a közönséget:

Habakuk Bábszínház: Mese a csodaszarvasról ,

Karda Bea koncert gyerekekkel - az énekesnővel felléptek az Énekstúdiója tehetséges növendékei,

Kriston András (Mickó) bűvész műsora,

Újrahasznosított Mesék Társasága gyermekdivatbemutatója,

játék, pogácsázás, tombolahúzás..

A kiállításra került képek listájához kattints ide!Kup településen vendégszerepelt a nyertes 100 kép

A rendezvény fotóihoz kattints ide!Köszönjük a sok szép rajzot!

Idén is szép számmal érkeztek pályázatok. Önkénteseink jelenleg az adatok feldolgozását végzik. Hamarosan minden pályázó e-mail címére értesítést küldünk a rajz beérkezéséről.

Addig szép tavaszi napsütést kívánunk!
ClubNetCet

.„Mindenütt jó, de legjobb…”

Rajzpályázati felhívás
nemzetközi vándorkiállításon való részvételreA rajzok témája lehet bármilyen valós vagy elképzelt életkép, emlék vagy vágyálom, legyen az bárhol (otthon a családdal, a falumban, nagymama ölében, úton hazafelé stb.), – melynek ábrázolásában és/vagy címében kifejeződik a fenti közmondásra utaló mondat lényege.


A résztvevők köre: a.) 6 – 18 éves fiatalok (óvodások, általános és középiskolások), egyénileg vagy
intézményi keretek között jelentkezhetnek
b.) A témát magukénak érző, számítógépet használó felnőttek
c.) Állami gondozottak és egyéb speciális csoportok

Nevezési kategóriák: 1.: 6–10 éves gyermekek – rajzolt v. festett kép,
2.: 6–10 éves gyermekek – számítógépes rajz,
3.: 11–14 éves gyermekek – számítógépes rajz,
4.: 15–18 éves fiatalok – számítógépes rajz,
5.: 19–119 éves felnőttek – számítógépes rajz
6.: Speciális kategória (fogyatékkal élők, tanulási nehézséggel küzdők,
egyéb hátrányos helyzetben lévők) – rajz, festés, vagy számítógépes rajz

Nevezési feltételek: papír alapon A4-es méret, a rajzon olvashatóan feltüntetve az alkotó neve és a mű címe, a jelentkezési lap részletes kitöltése. Egy alkotótól legfeljebb 2 alkotást fogadunk el. Nevezési díj nincs. Kiállítási költség-hozzájárulás képenként 500 Ft. Számlaszámunk: 17000019-11227917 AXA Bank.

A műveket jeles festőművészek, grafikusok zsűrizik. A rajzverseny győztesei alkotásaikkal vándorkiállításon vesznek részt. 100 zsűrizett, egységesen bekeretezett kép kerül vendégszereplésre változó helyszíneken. A nyertesek részére április 30-áig meghívást küldünk e-mailben a díjátadó ünnepségre, ahol helyezés szerint elismerő oklevélben részesülnek. A legsikeresebb résztvevő intézményt (v. egyéb szervezetet) Vándorserleg Díjjal jutalmazzuk. A képeket a vándorkiállítás záróünnepségén kérésükre visszaadjuk az alkotóknak. Ezt követően a rajzokat internetes szavazásra bocsátjuk. A 2002-ben elindított „Majd én megmutatom!” elnevezésű program évről-évre a közreműködők önkéntes munkájával valósul meg. Tárgyi és egyéb jutalom nem a rajzverseny célja, de az adományozói aktivitástól függően az alkotókat megajándékozzuk.

Az alkotások beérkezési határideje: 2012. FEBRUÁR 29.

A pályázat benyújtható személyesen Budapesten:
XIV. Vezér u. 47. SZITU pont, XVIII. Havanna u. 52. Civil Sarok, XX. Nagy Győri I. u. 3. CSILI Könyvtár.

Postai úton: H-1184 Budapest, Dolgozó u. 16. (Óvoda), Nagy Ágnes részére

Információ: +36 20 215 8620, partner@clubnetcet.hu,


Online jelentkezési lap itt >>>

A ClubNetCet Internetes Ismeretterjesztő Egyesület e program támogatására
a személyi jövedelemadó 1%-át köszönettel fogadja. Adószámunk: 18385742-1-04Boldog Karácsonyt kívánunk!"Ahány csengő: csendüljön,
ahány gyerek: örüljön,
ahány gyertya: mind égjen,
karácsonyi szépségben."

/Csanádi Imre/Értékes naptár 2012

Örömmel tesszük közhírré, hogy önkénteseink segítségével elkészítettük a 2012-es Értékes falinaptárt. A naptárban azok a rajzok szerepelnek, akik a legtöbb szavazatot kapták az internetes versenyben. Természetesen valamennyüiknek küldünk egy tiszteletpéldányt ajándékba. Ha a posta is derekasan dolgozik, akkor december 31-éig - az Új Év köszöntésére bizonyosan megérkezik :-)

Bővebb információt az internetklub.Info Majd én megmutatom lenyíló menüjében olvashatsz.

A 2011-es rajzverseny internetes szavazásának eredményéhez kattints a képre!
TKIKI Kiskunfélegyháza nyerte a serleget!

Mentsd meg!í - alkotó expedíciónk utolsó hivatalos állomásához érkezett. Október 17-étől a CSILI Művelődési Központ Könyvtára adott otthont a kiálításnak. November 20-án került sor a 2011-es "Majd én megmutatom!" Vándorserleg Díj átadására.

A bevezetőben rövid filmösszeállítást láthattak a vendégek a Majd én megmutatom! rajzverseny és kiállítások történetéből

AZ ünnepi műsor első részében: Kriston Adrás "Mickó" bűvész műsora szórakoztatta a gyerekeket és a felnőtteket.

Majd: Ifj. Vajda Gyula zenekarának két tagja muzsikált talpalávalót.

Rövid pogácsaszünetet követően Genetheim Richárd musical produkcióját élvezhettük (Az Operaház fantomja, József és a színes széleszvásznú álomkabát, Vámpírok bálja, +Csárdáskirálynő operett).. A fiatalember még általános iskolába jár, de már fellép többek között a Főv. Operett Színházban
is!

A program utolsó atrakciója következett, a zsűri jeles tagjának felvezetésében - Csapó Lajos festőművész saját versét mondta el az alkotóknak - a Vándorserleg átadása.


Befejezésül e kiállítás közönségdíját és más ajándékokat osztottunk ki.

A CSILI Művelődési Központban a Könyvtár látta vendégül a rendezvényt. Az ajándékokat felajánlották: Hermányos Fotó, Nemzeti Tankönyvkiadó, Grimm Kiadó, PannonColor, partner civil szervezetek és magánszemélyek. A rágcsálnivaló a Pellegrini Pékség adománya. A műsor szereplői jótékonyságból léptek fel. A program önkéntes munkával valósult meg.

Köszönjük az alkotóknak és kísérőiknek, hogy eljöttek és valamennyi a közreműködőnek a részvételt!

AZ INTERNETES SZAVAZÁS DECEMBER 1-ÉIG FOLYTATÓDIK!SZAVAZZ A LEGSZEBBRE!

Kattanj a netre és szavazz a legszebbre!

Megnyílt az internetes képgalériánk, mely éjjel-nappal várja a látogatókat :-)

Lépj be itt!Expedíciós túra Erdélybe

Vándorkiállításunk a maroshévizi Dr. Urmánczy Nándor Egyesület meghívására az Urmánczy Napok ünnepsorozat keretében szeptember 4-én Maroshévízre érkezett.

Kilenc fős delegációnk jeles személyiségei Csapó Lajos festőművész (a zsűri képviselője, az AMME elnöke), és Bukva Zsuzsanna nótaénekes tagtársaink, így az oklevelek és tárgyi ajándékok mellett hangulatos műsorral örvendeztettük meg a közönséget, köztük a Magyar Kormány részéről az ünnepségre érkező vendégeket.

Fényképalbumhoz kattints ide!
AZ EXPEDÍCIÓ KONDOROSRA ÉRKEZETT ÉS HOZTUNK EGY SERLEGET!

Vándorkiállításunk 2011. július utolsó napjaiban Kondorosra érkezett, a Szirén házba. A IX. KISTÉRSÉGI CIVIL NAPOK nagyszabású rendezvényére érkezők biztosították a folyamatos látogatottságot és a közönségszavazás sikerét.

A nyertesünk:
Bús Boglárka alkotása: Mentsd meg a Déli sarkot!


Gratulálunk! (fotók itt!)A napsütötte szabadtéren, fesztiváli hangulatban, a civil szervezetek sokasága mellett, a kistelepülések apraja és nagyja között, a babgulyás és a birkapörkölt ízével és illatával eltelve mi is jól éreztük magunkat.

Programunkkal elnyertük

a Legcivilebb Civil III. helyezést,

amelyért ezt a gyönyörű serleget vihettük magunkkal a Kőrösparti kempingbe.

Fotó: Nagy ÁgnesVárosháza Galéria


A vándorkiállítás Június 6-án már a XVIII. kerületi Vároháza Galérián nyílt meg az érdeklődők előtt. A három nappal előtti díjátadó rendezvény után itt nyilvánvalóan már kevesebb vendégünk volt.
Köszönjük a Téb-Láb Táncegyüttes két tagjának pergős-forgós műsorát, valamint ifj. Vajda Gyulaék, Seres Veronika énekes és Kriston András bűvész kedves előadását, a Pellegrini Pékség süteményadományát, a tagok ajándékait és munkáját, s nem utolsó sorban az Önkormányzatnak a helyiséget.
(Fotók a kép mögött)Díjátadó rendezvény 3-án


Véget ért a Belvárosi kirakat-expedíciónk.

17 ÓRAKOR A CENTRÁL PASSAGE-BAN tartottuk díjátadó rendezvényünket.

Sajnos a helyszín nem lett élhetőbb, mint hónapokkal korábban, pedig Budapestre köszöntött a nyár, itt a túrista szezon. Szerencsére a beton virágtartókban nem volt semi, így kiváló asztalfunkciót tötöttek be.

Programunkhoz anyagi támogatást nem kaptunk, de apróbb tárgyi ajándékokban nem szűkölködtünk.

A díjazottak listájához kattints ide!
A fotóhoz pedig a fent a képre!2010-ben is többszáz rajz érkezett szerte az országból, Romániából és Amerikából.

A zsűri tagjai:
Forgóné Bíró Ida - festőművész,
Csapó Lajos - az AMME elnöke, festőművész;
Takács Rudolf - festőművész, számítógépes grafikus;
Fenyvesiné Kolos Katalin a VIADUKT Alapítvány alapítótagja;
Vinczéné Pusztai Andrea ClubNetCet vezetőségi tag.A rajzverseny témájának aktualitását az alábbi évfordulók adták:
- 45 éve, 1965 március 18.-án Voszkod-2 űrhajósa Alekszej Leonov elsőként 12 percet töltött az űrben.
- 40 éve, 1969 július 16- 24 közt a NASA holdprogramja keretében az Apolló-11 űrhajósa Neil Armstrong a holdra lép. „Kislépés ez egy embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek.”
- 30 éve, 1980 május 26 – június 3 között, magyar űrhajós is járt a Világűrben, Farkas Bertalan személyében.
- 100 éves a magyar gépi repülés: magyar pilóta (Adorján János) magyar tervezésű és kivitelezésű repülőszerkezettel (Szitakötő) 1910. január 10-én emelkedett először a magyar légtérbe.

A nyertesekről és az eseményekről, kiálíltásokról itt folyamatosan hírt adunk.Környezetvédelmi alkotó expedíciónk a Földért

A pályázat lezárult. Jelenleg a beérkezett alkotásokhoz kapcsolódó adatok feldolgozása folyik. További információkért térj vissza később!

„Mentsd meg!”

A ClubNetCet Egyesület és partnerei környezetvédelmi alkotó expedíciót indítanak a Földért. Vegyél te is részt a ceruzáddal, ecseteddel vagy a számítógépeddel!


A rajzok témája lehet bármilyen tett, cselekmény, történés, valós vagy elképzelt, ami a napjainkban sokat emlegetett veszélyben lévő Földünk megmentésére, szűkebb vagy tágabb környezetünkről való gondoskodásra irányul. (Pl.: Fát ültetünk, Jégtündér fagyot fúj a Déli Sarkra, Apu biciklivel közlekedik)

A résztvevők köre:
a.) 6 – 18 éves fiatalok (óvodások, általános és középiskolások), egyénileg vagy intézményi keretek között jelentkezhetnek
b.) A témát magukénak érző, számítógépet használó felnőttek
c.) Állami gondozottak és egyéb speciális csoportok

Nevezési kategóriák: 1.: 6–10 éves gyermekek – rajzolt v. festett kép,
2.: 6–10 éves gyermekek – számítógépes rajz,
3.: 11–14 éves gyermekek – számítógépes rajz,
4.: 15–18 éves fiatalok – számítógépes rajz,
5.: 19–119 éves felnőttek – számítógépes rajz
6.: Speciális kategória (fogyatékkal élők, tanulási nehézséggel küzdők,
egyéb hátrányos helyzetben lévők) – rajz, festés, vagy számítógépes rajz

Nevezési feltételek:
A4-es méret, a rajzon olvashatóan feltüntetve az alkotó neve és a mű címe, a jelentkezési lap megfelelő kitöltése. Egy alkotótól legfeljebb 2 alkotást fogadunk el. Nevezési díj nincs.
A keretezési költség-hozzájárulás képenként 500 Ft. Számlaszámunk: 17000019-11227917 AXA Bank.

Vándorkiállításra 100 zsűrizett, egységesen bekeretezett kép kerül. A nyerteseket április 30-ig értesítjük, akik meghívást kapnak a kiállításokra és a díjátadó ünnepségre. A legsikeresebb résztvevő intézményt (v. egyéb szervezetet) Vándorserleg Díjjal jutalmazzuk. A keretezett képek a vándorkiállítás záróünnepségén személyesen átvehetők. A műveket jeles festőművészek, grafikusok zsűrizik. 2011-ben kiemelt partnereink: Dr. Urmánczy Nándor Egyesület (Maroshévíz), Király utca Dizájn utca Klaszter, Viadukt Alapítvány. A 2002-ben elindított program önkéntes munkával valósul meg.

Az alkotások beérkezési határideje: 2011. MÁRCIUS 31.

Információ: partner@clubnetcet.hu, drurmanczynandoregyesulet@marosheviz.info

A ClubNetCet Internetes Ismeretterjesztő Egyesület e program támogatására
a személyi jövedelemadó 1%-át köszönettel fogadja. Adószámunk: 18385742-1-04Évadzáró kállítás

2010. november 20-án szombaton nyílt meg a 2010. évi rajzverseny utolsó kiállítása a Kelenvölgyi Közösségi Házban (Bp., XI. Kardhegy u. 2.).
A képek december 8-áig megtekinthetők.

Az ünnepélyes műsorban fellépett Kristály Kő Éva énekes (Ceglédbercel) és Fábry Pál artista.

A rendezvényt támogatta Újbuda Önkormányzata.
Fővédnök: Magyar Repüléstörténeti Társaság
Házigazdánk a Kelenvölgyi Közösségi HázVándorserleget kapott a Stromfeld Iskola


Október 19-én 17 órától látogatható a Budapest XX. kerületi Csili Művelődési Központban az Irány a csillagos ég! című rajzkiállítás.

A műsoros megnyitójára szép számmal érkeztek a kerületi alkotók, szülők és tanárok. A képekben való gyönyörködést követően zsúfolásig megtelt a könyvtár olvasó terme.

A jelenlévőket köszöntötték:
Mozga Márta Anna, a ClubNetCet Egyesület nevében,
Kelemenné Farkas Zsuzsa, CSili Könyvtár vezetője,
Várhalmi András, a Művelődési központ igazgatója,
Csapó Lajos, festőművész az AMME elnöke,
Forgóné Bíró Ida kerületben élő festőművész.
Czirják Károly és felesége Maroshévízről, a Dr. Urmánczy Nándor Egyesület

Az ünnepségen felléptek: a népszerű Boglárka citerazenekar, valamint Ifj. Vajda Gyula és tanítványai.

Az ünnepi műsor után átadásra került a 2010. évi Vándorserleg Díj. Mozga Márta elnök és Csapó Lajos a zsűri véleményét tolmácsolta: ebben az évben rendhagyó módon nem számítógépes kategóriában értékelték a legtöbb legszebb képet beküldő intézményt. 2010. kiemelkedő intézményi díját a Stromfeld Aurél Általános Iskola nyerte. A serleget Lernyei Ákos igazgató úr személyesen vette át.

A programot támogatta
Pesterzsébet Önkormányzata, Viadukt Alapítvány, valamuint a szervezők:

ClubNetCet Egyesület és a CSili Könyvtár

A képes beszámolóhoz kattints a képre!Csillagok, repülők, álmok a Mobilitás hetén

Szeptember 14-én 16.30-tól az Újpalotai Közösségi Ház ad otthont a kiállításnak szeptember 21-éig. (XV. Zsókavár u. 15.)

A XV. Kerületi Önkormányzat támogatásával rendezhettük meg a „Majd én megmutatom!” rajzkiállítást.

Az ünnepélyes megnyitó műsorban szerepelt Bolyán Lászlóné Gyöngyi – citera, és Kriston András bűvész.

Az Önkormányzat részéről Avarkeszi Béla civil referens és Tóth Imre képviselő úr vettek részt az eseményen.

Köszönjük a Vincze házaspár, a kerületi aktivisták és önkénteseink munkáját!

A kiállítás része a 2010. évi Mobilitás Hete hivatalos programsorozatának.

A további fotókat a képre kattintva megnézheted.Maroshévízen a "csillagos ég"

Platon Stelu, Maroshévíz polgármestere elismeréssel lapozgatott az idei rajzverseny sikeres képei között. Külön örömmel nyugtázta, hogy nemcsak magyar, de román nemzetiségű diákok is szép számmal szerepelnek alkotásaikkal.
Bízunk benne, hogy látogatásunk alkalmával felkeltetük az érdeklődést és jövőre már Maroshévíz is jelentős kiállítási helyszín lesz.
Az utazást támogatta a XV: kerület Önkormányzata a testvérvárosi kapcsolatok elmélyítésére. A tervezett programot megvalósítottuk.

"Tisztelt egyesület vezetősége

2010. augusztus 30-án az önök elnökével, Mozga Mártával való találkozásunk nagy örömöt jelentett számunkra főleg, hogy egy jövőbeli közös együttműködés kialakulhat a két egyesület között. Reméljük, hogy ezen túl évente fogunk találkozni és több közös programot tudunk megvalósítani, MELYNEK A TELEPÜLÉSEINK LAKÓI ÖRVENDHETNEK.

Tisztelettel - a Dr. Urmánczy Nándor - Egyesület nevében:

Czirják Károly
elnök

Maroshévíz, 2010. Augusztus 31."Csillagálmok a XVIII. kerületi Városházán


Irány a csillagos ég!

A budapesti rajzok kiállítása márc. 16-án 17 órakor nyílt a XVIII. Ker. Városháza Galérián (Üllői út 400.). A tárlat 27-éig volt látogatható.

2010. március 16-án délután gyerekzsivaj töltött be a Városháza Galériát. A megnyitóra érkező gyermekek büszkén mutatták meg szüleiknek és pajtásaiknak a rajzukat.

A lelkes kis alkotókat Kriston András és Derék Dénes (Corodini Bűvész Klub) boszorkányos ügyességű előadása csendesítette le, majd következett Mecs Karcsi fuvolaszólója, s a Szivárvány Óvoda „Süni” csoportjának műsora Ági és Ildikó néni vezetésével.

A közönségdíjak és az ajándékok átadásáig a rövid szünetben a Pellegrini Pékség jóvoltából pogácsáztak a gyerekek. Az okleveleket és a rengeteg fényképet a Hermányos Fotó készítette, amelyek letölthetők itt,
Az alábbi alkotók rajza vándorkiállításra kerül:

Antalics Tiffany
Bak Bettina
Balázs Amanda
Balogh Ilona
Balogh Levente
Baranyi Bujdosó Balázs
Baranyi Dániel
Bardi Anna
Belánszky Janka
Benczik Viktória
Boczán Patrik
Bogdán Hajnalka
Bujnyik Kinga
Cazac Manuel Julian
Chitea Flavin
Ciobanca Ilona
Csaba Emese
Csendes Mária
Dajka Csenge 2 kép
Dajka Csenge és Hanga közös kép
Damásdi András
Fekete Gellért
Fogas Roland
Fogl Vivien
Fonó Levente 2 kép
Forró Kata
Furtea Bogdan
Gál Alexandra 2 kép
Gazdag János
Gerócs Erika
Gombás András
Gombos Réka
Görcsi István
Gridán Júlia
Gurály Nikolett
Gurbai Kíra
Gyerkes Izabella
György Abigél 2 kép
György Petra
Halek Ádám
Hegedűs Nóra
Hornyák Emese
Horváth Roland
Iszak Gábor
Jobb Szidónia
Katona Zsanett
Kazeem Amina
Kiss Laura
Kiss Petra
Komjáti Dani
Köllő Tímea
Kun Gergő
Lakatos Alex
Lakatos Krisztián
Ledó László
Marton Károly
Maglóczki Medárd
May Patrik
Márta Réka
Márton Martin
Mecs Károly
Méhes Petra
Miczura Bence
Mihályi Bálint
Mőnik Stefánia
Nagy Dominika
Nagy István
Nagy Krisztián
Négyesi Bence
Pálinkás József
Pincés Dorottya
Rácz Bence Zsolt
Rebb Ágnes
Róka Lilla
Rostás Barbara
Rubint Lili
Sárándi Tilla
Sas Edina
Simon András
Simon Katalin
Smidts Réka
Stánut Radu
Szabó Alexandra
Szakos Nikolett
Szarka Benedek
Szász Gabriella
Szászvárosi Virág
Szén Júlia
Szőke Sándor 2 kép
Takács Kristóf
Tihanyi Delila
Tóth Anita
Udvari Ágota
Ursache Adrian
Vadócz Vanda
Vajda Lilla
Varga Alexandra
Várady Szonja
Végh Renáta
Vidák Panna

A fentieken kívül vannak olyan rajzok, amelyeket szintén kiállítunk, de a vándorkiálítástól függetlenül egyéb helyszíneken.
A kiállított képek alkotóinak listájához katt a plakátra!

Miként szárnyal képzeletük az óvodás és iskolás alkotóknak?

www.planetarium.hu A Planetárium körcsarnokában különleges alkotásokat tekinthet meg a látogató április 16-ától egy hónapon át.


A kiállítás megnyitó rendezvényét nagy érdeklődés mellett április 16-án tartottuk, mely egyben a rajzverseny díjátadója is volt.

Nagyon örültünk a mintegy 300 vendégnek, ám most éreztük igazán a mikrofon hiányát.

A Boglárka citerazenekar zenéjével vette kezdetét a megnyitó.
Köszöntőt mondott a Magyar Repüléstörténeti Társaság elnöke, majd Forgóné Bíró Ida festőművész a zsűri képviseletében. Ezután a Szivárvány Óvoda (Bp. XVIII.) Süni csoportjának műsora következett.

Majd láss csudát! Kitárult a kupolaterem ajtaja, s a Planetárium ajándékaként a bent helyet foglaló gyerekek és felnőttek számára megjelent az Univerzum fantasztikus világa.

A díjak átadása sem ment egyszerűen, hiszen még az utolsó órában is kaptunk két doboz ajándékot a MRT-től és a HungaroControl Zrt-től. Így azonban senki sem ment haza ajándék nélkül. Annál is inkább, mert a továbbjutott 105 alkotás mindegyike díjra volt érdemes!

Végül már csak arra volt idő, hogy kihirdessük a komoly munkával összeszámlált közönségszavaztok eredményét.

A helyezéseket itt a szövegre kattintva lehet megnézni.
Fotóalbumhoz kattints a képre!

A rendezvény támogatói, s akik az ajándékokat felajánlották:

Magyar Repüléstörténeti Társaság, HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt., TIT Planetárium, Hermányos Fotó, Pellegrini Pékség, Bringohintó Kft., Ecser Vára, Advertikum Rt., Viadukt Alapítvány, Országos Gyermekvédő Liga, Bajai Ifjúsági Természetvédelmi Egyesület, valamint a ClubNetCet Egyesület tagjai. A vándorkiállítás fővédnöke a Magyar Repüléstörténeti Társaság.Archívum

Az elmúlt évek "Majd én megmutatom!" eseményeit valószínüleg nem fogjuk ide feltölteni. Aki látogatta korábbi honlapunkat, biztosan emlékszik a hírek és képek sokaságára.

Kattints ide! Ha időnk engedi, lassacskán lesz böngésznivaló az archívumban.


Még nincs szöveg...Együtt - Lét a Zuglói Civilek Utcájában

November 30-án ismét benépesült a Civl Ház előtti tér. Pavilonunk éppen a középső részen várta az érdelődőket.Ha szeretnél értesülni az eseményekről, szállj fel a Hírhajó-hírlevélre!

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:


Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:Mónika [ 2014-05-10 02:39 ]

Minden évben nagyon jól éreztem magam, idén is megyek!Fegyveres Mari [ 2014-01-29 08:36 ]

Érdekes, és szép kezdeményezésRédei Katalin [ 2010-04-13 09:54 ]

Köszönöm szépen.CNC [ 2010-04-09 15:11 ]

A rajzokat a Budapesti Planetáriumban lehet majd megtekinteni április 16-tól május 16-ig.
Szavazni a megnyitórendezvényen lehet majd (ápr. 16. 17h) valamint minden kiállítási helyszínen.
Az interneten sajnos egyelőre nincsen lehetőségünk erre.Rédei Katalin [ 2010-04-09 14:40 ]

Hol lehetne megnézi a pályázók rajzait?
És hol lehet szavazni a megtekintett rajzokra?


"Jön a tavasz, megy a tél..."
- 2019.01.01.

A 2019. évi rajzverseny kiírásunk részleteit itt megtalálod >>>>

továbbQuilling és a Lájkvadász
- 2018.12.08.

2018. december 13-án hasznos és vidám programra invitálunk a Zuglói Civil Házba a helyi Önkormányzat támogatásával.

továbbSzavazás!!!!!
- 2018.10.21.

Már javában folyik a szavazás az Értékes naptár 2019 - ben való megjelenésre.
Vajon mely alkotások kerülhetnek be a naptárba?? Válassz te is, Majd én megmutatom! - kattints ide!


Vándorkiállítás záró ünnepség
- 2018.10.12.

Október 13-án kerül sor a Vándorserleg Díj átadására. A program főszereplője Ludas Matyi :-) A mintegy öt órás rendezvény a Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzatának támogatásával valósul meg..

továbbSzünidőző napok a Civil Sarokban
- 2018.08.24.

A szünidő utolsó napjaiban ismét várjuk a Havanna lakótelepi gyermekeket!

továbbA ClubNetCet a Művészetek Völgyében
- 2018.07.21.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket Kapolcson a Boszi udvarban (Petőfi u. 25.)! A tagok kézműves alkotásai mellett a "Majd én megmutatom!" vándorkiállítás 2018. évi képei is megtekinthetők. Programunkat a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.

tovább

Nálatok laknak-a állatok?
- 2018.06.07.

Rajzversenyünk díjátadó rendezvényének támogatója a Fővárosi Állat- és Növénykert :)
A kiállításra kerülő alkotások listájához olvass tovább!

továbbCivil workshop 2 napban 3 részben
- 2018.02.23.

Március 3-4. Budapest, Belváros.
WEB pr, Net pr, On-line pr, Közösségi média, Google és Youtube, honlaplapkészítés nagyszerűen egyszerűen, 1%-os webes fortélyok - neves előadókkal! A Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával.

továbbHurrá! Lehet ismét szavazni!
- 2017.11.13.

Megnyílt a 2017-es képgalériánk. Az Értékes naptárba kerülésért december 6-án éjfélig lehet szavazni. Majd én megmutatom! - ha ide kattintassz.

ClubNetCet hét a Havanna lakótelepen
- 2017.11.07.

15 évesek vagyunk. Ebből az alkalomból november 6 és 11. között mindenből nyújtunk egy keveset: így dolgozunk mi. A programsorozat a Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzatának támogatásával valósul meg.

továbbSzünidei kreatív hetek
- 2017.07.11.

Július 17-étől augusztus 4-éig változatos programokkal várjuk a diákokat Budapest három kerületében.

továbbÚj! Új! Új! Telemosoly!
- 2017.06.22.

Örömmel értesítünk, hogy Pesterzsébet Önkorményzata jóvoltából megnyítottunk.

tovább

Megjelent a ZsebNetCet legújabb száma!
- 2017.03.14.

A Nemzeti Civil Alap támogatása nélkül nem jöhetett volna létre :)
A kiadványban Barát Tamás tanuilmányából is ízelítőt kapunk: Média és társadalom - társadalmi (közösségi) média.

továbbIngyenes képzés Szarvason
- 2017.03.14.

A GINOP -6.1.2, "Digitális szakadék csökkentése" pályázathoz kapcsolódó haladó informatikai tanfolyam indul Szarvason a ClubNetCet Szervezésében.

továbbEgyütt-Lét
- 2017.01.02.

Január 1-én kiírásra került a 2017. évi rajzpályázat.

továbbElindult a szavazás a Képgalériában!
- 2016.11.29.

Több, mint 100 képből lehet kiválasztani, melyik 12 szerepel majd a 2017. évi értékes naptárban. Majd én megmutatom! - ha ide kattintassz.

Kié lesz a Vándorserleg?
- 2016.11.07.

Ünnepélyes eredményhirdetésre várjuk az érdeklődőket a budapesti CSILI Művelődési Központ Könyvtárába! A záró kiállítás támogatója Pesterzsébet Önkormányzata.

továbbShaving our planet!
- 2016.09.22.

továbbGyógyító kreativitás
- 2016.09.17.

Családbarát egészségnapot tartunk a Kelenvölgyi Közösségi házban szeptember 17-én 10 órától.

továbbA ClubNetCet a Művészetek Völgyében
- 2016.07.28.

2016. Július 2. felében ismét benépesültek Kapolcs és a környező települések utcái. A DECATHLON Budaörs jóvoltából mi is kitelepedhettünk.

továbbVajon a híres kékmadár merre szárnyal?
- 2016.06.01.

Megjelent a Jótékonyság újság legújabb digitális száma, amely "egy kis boldogság". Lapozz bele! Lapozz bele!

Tojásfa Szarvason
- 2016.03.25.

Egy új, civil kezdeményezés keretein belül a ClubNetCet szarvasi csapata tojásfát díszített a Kossuth szobor mellett a Fő utcán. Reméljük, a feldíszített fában sokáig gyönyörködhetnek az arra járók.

továbbCettints rá, Civil! Netre, Nagyi!
- 2016.02.11.

Alig fejeződtek be a 2015. évi számítógépes-internetes műhelyfoglalkozásaink, máris újabb csoportok indítására van igény. A programunkat Pesterzsébet és Zugló Önkormányzata támogatta, reméljük idén is hozzájárulhatunk a hátrányos helyzetűek digitális írástudásának fejlesztéséhez.

továbbElindult a szavazás a Képgalériában!
- 2015.11.02.

Készül a 2006. évi Értékes naptár. Hagyomány szerint mindenképpen falinaptár készül azokból az alkotásokból, amelyekre a közönség a legtöbb szavazatot adja le. Itt lehet máris szavazni!

KREATÍVAN ÉS TERMÉSZETESEN
- 2015.08.24.

Töltsd a VAKÁCIÓ utolsó hetét velünk! Ültessünk együtt Oxyfát!

továbbMegjelent a tavaszi Jótékonyság Újság!
- 2015.06.10.

16 oldal 40 jótékony írás benne 13 közéleti interjú és sok érdekesség. A címlapvers kedvenc sora: "Örülj, ha jön egy zivatar, ha örülsz, akkor nem zavar." Lapozz bele!

Köztünk élő hősök
- 2015.05.10.

A ClubNetCet Egyesület mentorálásával a Szarvason élő Szabó László bábművésszel, a TV-Maci „apukájával” készítettek riportot a Székely Mihály Szakképző Iskola tanulói.

továbbBankolás civil módra
- 2015.03.12.

A lapos a pénztárcán segít a kölcsön? - többek között erre is választ kaphatnak az érdeklődők a "Pénzügyek az MNB-től a kisfalvakig és vissza" c. pályázati projekt videós interjúiból.

továbbAdni jó!
- 2015.02.24.

A ClubNetCet Egyesület a szarvasi csapatának programjával, a Székely Mihály Szakképző Iskola partnereként, a civil szervezetek számára, a MOL Új Európa Alapítványa által kiírt, KÖSZ, Közösségi Szolgálatot támogató pályázatán bekerült abba a 35 egyesületbe (az ország minden tájáról), akik eredményesen pályáztak és nyertek :) !

tovább"Szólj, gondolj, tégy jót..."
- 2015.01.01.

Vörösmarty Mihály szállóigévé vált költői mondatából idézve indítjuk útjára a 2015. évi rajzversenyünket.

továbbElkészült az Értékes naptár
- 2014.12.21.

A XVIII. kerületi alkotásokból készült falinaptár a kerületi Önkormányzat támogatásával jöhetett létre. Köszönjük gyermekek nevében is!
Az internetes szavazás eredményéhez Kattints ide!


Együtt a digitális írástudásért
- 2014.12.15.

Végéhez közeledik az eMagyarország Pontok országos előadássorozata.

továbbAratott a KTKIKI újra Kiskunfélegyházán
- 2014.11.18.

Ki más nyerhette a Vándorserleget? A kiváló számítógépes-rajzolós csoport december 19-én veheti át a díjat az EME-ben.

továbbÚtjára indult a Mindenki Könyvespolca
- 2014.09.07.

Különböző okokból havonta több tízezer kötet válik gazdátlanná, lesz a pusztulás martaléka, miközben máshol szívesen fogadnák és olvasnák.

tovább22 díjazott a rajzversenyben
- 2014.06.04.

A neves festőművészekből álló zsűri hosszas gondolkodás után 20 alkotást értékelt helyezésre. Az egyesület két további különdíjat adott át a két legfiatalabb pályázónak.

továbbRELAXIGET május 18-án
- 2014.05.10.

Hagyományainkhoz híven a Budafoki Német Nemzetiségi Önkormányzat családos rendezvényével párhuzamosan a kamaraerdei nagytisztásra várjuk tagjainkat és a kirándulókat!

továbbEgyszer volt...
- 2014.01.01.

"Mesél a történelem" címmel kiírásra került a 2014. évi rajzverseny. A rajzokat március 31-ig beérkezőleg várjuk.

tovább20-an kaptak "oklevelet"
- 2013.11.11.

Sikeresen vizsgáztak az őszi "Kattints rá, Nagyi!"-n a nyugdíjasok.

továbbCarmen - néma opera
- 2013.09.30.

Hatalmas sikert aratott a ClubNetCet Színház nyilvános főpróbája a Civilek éjszakáján.

továbbBúcsú a Vándorserlegtől
- 2013.09.30.

Él Kiskunfélegyházán egy tanárnő, Szederkényi Barbara. Tanítványai csaknem egy évtizede pályáznak a ClubNetCet számítógépes rajzversenyeire. Kitartásuknak meglett jutalma.

továbbÚJRA SZÜNIDŐŐŐŐŐŐ
- 2013.06.11.

A Fővárosi Önkormányzat támogatásával sportos, játékos szünidős programok szerveződnek Budapest-szerte, SŐŐŐT Ecser Várába is invitáljuk a gyerekeket!

továbbElkészült a
- 2013.07.03.

Kicsik és nagyok keze nyomán vidám festményekbe öltözve díszeleg Pestszentimrén a Sportkastély előtti betonkerítés.

továbbMájus 12-én RELAXIGET
- 2013.05.07.

Máris itt a budapesti "Urbitális majális",, melynek keretében benépesül a Kamara erdei nagy tisztás.

továbbNagyik a neten
- 2013.04.22.

Március 19-étól három héten át ismét a szépkorúaké volt az „iskolapad” az Ecseri Teleházban.

továbbLezárult a rajzverseny
- 2013.04.10.

A beérkezett rajzok között gyönyörködve érdekes megállapításra jutottunk. A művek értékelése azonban még folyik, nem szaladunk a dolgok elébe...

Tanulócsoportok a világhálón
- 2013.01.29.

A Global Teenager Projekt Magyarország a tavaszi tanulókörökre 8-18 éves tanulók jelentkezését várja.

továbbADJ ISTEN EGÉSZSÉGÉRE!
- 2013.01.01.

Megjelent a 2013. évi rajzverseny felhívás.

továbbHivatalos közlemény
- 2012.12.31.

A ClubNetCet Egyesület hivatalosan elhatárolódik a Radiodrive szellemi utódjaként szereplő ez év december hó 17. napjától Drive FM néven működő internetes rádiótól.

Önkénteseink lelkesedésével alapított és általunk üzemeltett RadioDrive webrádió a kezdeményezésünkre jogutód nélkül a jogkezelő szervek nyilvántartásból törlése került, mivel az egyesületünk alapszabályával ellentétes szellemben folytatták tevékenységüket konszenzusra való törekvés nélkül.

„Az egyesület működése során példát és lehetőséget kíván nyújtani a helyi cselekvésre, hozzá kíván járulni a demokratikus magatartás és a tolerancia fejlődéséhez, az egyes emberek és a szervezetek közötti kapcsolatok javulásához.”

Amennyiben azonos vagy hasonló nevű és szlogenű rádió működik, az a ClubNetCet Egyesülettől függetlenül és az egyesület hozzájárulása nélkül történik.

ClubNetCet Egyesület


A ZSŰRIÉ A FŐSZEREP!
- 2012.10.22.

Először a rajzversenyünk történetében a Zsűri kiállítására invitáljuk az érdelődőlket október 25-én a CSILI Könyvtárába. A gyermekkuckóban azonban néhány jól sikerült a "Mindenütt jó, de..." gyermekalkotás is látható lesz..

továbbFélegyházán maradt a Vándorserleg
- 2012.10.22.

Az ünnepélyről a Félegyházi Közlöny tudósított. Kattints ide!

Várunk a Jótékonyság Szigeten!
- 2012.09.26.

A Civilkomp Alapítvány szervezésében idén is a BNV-n fogadhatjuk az érdeklődőket.

továbbDávid Viktória koncert
- 2012.09.26.

Büszkén ajánljuk "szerelmetes" tagtársunk műsorát. Lapozz tovább!

továbbTinédzserek a a világban!
- 2012.09.19.

Indul a Global Teenager Project 17. magyarországi ciklusa. A résztvevő csoportok munkája a honlapunkról a "virtuális tanterembe lépve" követhető.

továbbCivilek éjszakája
- 2012.09.11.

A ClubNetCet idén három helyszínen is várja az érdeklődőket szeptember 15-én 15 órától..

továbbStartol a RadioDrive!
- 2012.08.30.

Augusztus 31-én délután 5 órától tartja hivatalos megnyitóbuliját a ClubNetCet webrádiója. Helyszní: Margitszigeti Atlétikai Centrum. ChaChaChaCabrio.

továbbSzünidő, szünidő
- 2012.08.13.

Augusztus 13-tól 17-ig töltsük együtt a hetet!A Budapest XVIII. Kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzatának támogatásával a Civil Sarokban szakképzett, gyermekszerető tagjaink várják a gyerekeket.
A részletekért Kattints ide!


Távol a város zajától...
- 2012.06.22.

Megkésve bár, de jókedvűen ünnepelkjük a Madarak és a Fák Napját a Nagytétényi Sportpályán. Ez a nap egyben az egészségről és a családról szól.

továbbCivil Ház nyílt Szarvason
- 2012.06.22.

A Körös-szögi települések összefogásával megvalósuló létesítmény 2012. június 21-én megnyitotta kapuit.

továbbGyermeknap Karda Beával
- 2012.05.22.

A rajzverseny díjátadó ünnepségét május 27-én tartjuk a Duna Plázában a Gyermekmédia Egyesület jóvoltából.

továbbBizonyítványosztás a Nagyi majálison
- 2012.04.28.

Május 5-én ünnepélyes keretek között adjuk át a Budapesti Művelődési Központ által elindított Kattints rá Nagyi! végzős hallgatóinak a kiérdemelt bizonyítványokat. A 2012. év tavaszi kurzusán 12 nyugdíjast tanítottunk meg az Internet használatára. A képzés a UPC támogatásával valósult meg.

továbbElfogadóhely a ClubNetCet
- 2012.04.01.

Városgazda kártya, Pénzkártya, Family Business és a Telemosoly kártya felmutatói kedvezményt kapnak.
Hol és miből? Kattints ide!


Internet Fiesta 2012
- 2012.03.27.

A CubNetCet önkéntes munkatársai három helyszínen várják a tanulni vágyókat. Március 28-án a a XX. ker. Pacsirta u-i FSZEK Tagkönyvtárában 10-12h-ig, 30-án a XX. ker. Vezér u. 53/d. VezérNet-ben 10-18h-ig és a XVIII. ker. havanna u. 52. Civil Sarokban.15-18h-ig.

továbbIsmét Kattints rá, Nagyi!
- 2012.02.04.

Kalandra fel, mindent bele!
Itt van a net, éljél vele!
Macska ölbe, kéz egérre,
tekinteted vesd a gépre!
Nagyapának az izgalom,
szörfözget a sportoldalon.
Süti recept nagymamáknak,
szerezz örömet a családnak!
Keresd meg a rokonokat,
küldj levelet pár perc alatt!
Ni, a közösségi portálon,
ír is már a barátom!
Jó programok, kedvezmények,
nem kertelek, ezek tények.
Bölcsesség a Teleháztól,
hasznát veszed, legyél bárhol.
(részletek Ancsa verséből)

továbbNem csak klubdélután
- 2012.01.23.

Előadás sorozat a pestszentlőrinci Civil Sarokban. www.telemosoly.hu

Rád hangolva
- 2012.01.11.

Ajánljuk mindenkinek a jövő operációs rendszerét, a jelenben. Egy stabil, gyors, biztonságos és ingyenes operációs rendszer, mely mindenhol megállja a helyét: otthon, irodában, üzletben, szinte bárhol ahol számítógépet alkalmaznak. Mi is ezt használjuk..

továbbKiírásra került a 2012. évi rajverseny!
- 2012.01.01.

Kíváncsiságunk nem ismer határokat. A rajzpályázat címében rejik az igazság...

továbbA pénztárca barátja
- 2012.01.09.

A Pénzkártya a ClubNetCet Egyesület tagsági kártyája is!
Ön egy új világ kapujában áll és már megtette az első lépést, hogy felfedezze azt!

továbbMegjelent az Értékes naptár
- 2011.12.23.

> Értékes, mert 12 olyan kép szerepel benne, amelyet az internetező közönség szavazott meg.
> Értékes, mert ajándékokat is tartalmaz.
> Értékes, mert támogatás nélkül és társadalmi munkában készült.

továbbInternetes szavazás indult
- 2011.10.03.

..a Mentsd meg! rajzverseny kiállításra került képeire lehet szavazni december 1-éig.

továbbCivilek éjszakája szeptember 10.
- 2011.09.09.

A ClubNetCet Egyesület két helyszínen várja az érdeklődőket.
> A XIV. Vezér u. 52/d-ben nonstop számítógépes oktatás és SZITU szolgálat áll rendelkezésre 16 órától éjfélig.
> A Belvárosban pedig (V., Molnár u. 5.) Közösségi Vásár - játszóház - irodalmi karaoke - zenekari és táncos produkciók majd éjszakába nyúló civil piknik szórakoztatjuk a résztvevőket az Erdélyi Magyarok Egyesületével és más szervezetekkel karöltve.

továbbIzgalmak a Liszt pályázat körül
- 2011.08.16.

A zsűri fáradhatatlanul olvassa a beérkezett sok-sok írást. A versek értékelése már megtörtént. A részletek itt >>>

továbbA "Legcivilebb Civil"
- 2011.08.04.

Megtisztelő díjat vettünk át július 30-án Kondoroson.

továbbMentsd meg!
- 2011.04.23.

A beérkezett közel 300 rajzból hosszas tanácskozás után egészen bizonyosan 101 rajzot továbbjutatott a zsűri. A rajzok kiállításra kerülnek Budapest Belvárosában. KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS!

továbbStartoltak a GTP-sek
- 2011.02.16.

Tinicsoportjaink levelezőpartnerei között örömmel üdvözöljük idén is az egyiptomi fiatalokat, akik hálásan köszönték meg a támogató-bíztató leveleket a GTP-világ valamennyi országából.
A Virtual Campusban már a tavaszi ciklus munkáját lehet figyelemmel kísérni.

tovább"Mentsd meg!"
- 2011.01.09.

Környezetvédelmi alkotó expedíciót indítunk a Földért. Vegyél részt Te is, ceruzáddal, ecseteddel vagy számítógépeddel!

továbbLevizsgáztak a "kattintós" nagyik
- 2010.11.30.

Október-november hónapokban az Ecseri Teleház adott otthont a népszerű – Budapesti Művelődési Központ által kidolgozott - tanfolyamsorozatnak. A számítástechnikai-internetes tudásanyag elsajátítását 3x10 fő kezdhette meg, a képzést a ClubNetCet Egyesület szakképzett munkatársa tartotta. A tanfolyam végzősei nagy élvezettel és sikeresen oldották meg a vizsgafeladatokat. A résztvevők az Ecser várában "nagyi partit" rendeztek, ahol összebarátkoztak egymással és újabb jelentkezőket toboroztak a tanfolyamra. Támogatók: a UPC, Ecserért Községfejlesztő és Szépítő Egyesület, Ecser Vára, valamint a Rábai Miklós MH-KKH. Gratulálunk és további sikereket kívánunk minden kedves résztvevőnknek!

továbbÁtadtuk a Vándorserleget
- 2010.10.31.

2010. október 19-étől november 18-ig a CSili Művelődési Központban vendégszerepel az "Irány a csillagos ég!" közel 200 alkotása. Vajon melyik intézmény nyerte a Vándorserleg Díjat???

továbbMaroshévízen a "csillagos ég"
- 2010.09.02.

2010. augusztus 30-án felkerestük Maroshévíz Polgármesterét a rajzkiállítás képeivel.

továbbSzünidödő a Telemosolyban
- 2010.07.31.

Gyertek gyerekek, várunk,
legyen tele veletek házunk!
A programunk augusztus 9-től 13-ig tart, a részletekért kattints ide!

továbbCivil BÖRZE indul!
- 2010.05.06.

továbbDíjátadás a Planetáriumban
- 2010.04.11.

A ClubNetCet Internetes Ismeretterjesztő Egyesület „Irány a csillagos ég!” című nemzetközi rajzpályázatára beérkezett több száz alkotásból a zsűri értékelése alapján 105 kép került kiállításra, melyek zömében számítógépes technikával készültek. Az érdekessége a rajzoknak, hogy nem csupán a Világűr és a repülés, hanem kimagasló teljesítményeket is ábrázoltak az alkotók a cím értelmezésében. Érdemes megtekinteni a kiállítást, már csak azért is, mert csodálatos rajzok érkeztek a speciális kategóriában fogyatékkal élők köréből. Nem első ízben példát mutatva a diákoknak, az oktatási intézmények pedagógusai is „számítógépes ecsetet” ragadtak, az ő alkotásaik közül is kerültek képek a mezőnybe.

A rajzverseny díjátadó rendezvénye április 16-án 17 órai kezdettel került sor. A műsorban az többszörös Arany Páva díjas Boglárka citerazenekar és „csillagbemutató” a Kupola teremben is szerepelt, majd két kis alkotó mutatta be zenei tehetségét is: Kazeem Amina és Mecs Karcsi.

Információ: 06 20 2158620, mozga@clubnetcet.hu (Mozga Márta)

továbbIrány a csilagos ég!
- 2010.03.14.

2010. március 16-án délután 17 órakor nyíit kiállításunk a XVIII. kerületi Önkormányzat Galériájában. Különleges alkotásokat tekinthet meg a látogató március 26-áig: miként szárnyalt fantáziuk az óvodás és iskolás alkotóknak.

továbbHa a civilek és a sajtó összefognak...
- 2009.05.16.

2009. MÁJUS 23.:

Konferencia a szakma nagymestereivel az Unió Hotelben (Bp., VII. Dob u. 73.),

Pozitív kollektív szemléletváltást célzó tudásátadás és tapasztalatcsere a civil társadalom valamint a sajtószervezetek között. Új fogalom megismertetése: ePR.

továbbBálnabál! Bálnabál!
- 2009.02.26.

Február 28-án Bálnabál az Unió Hotelben!
Jegyvásárlás: Vinczéné Pusztai Andrea 1-4198437 - az esti órákban

továbbInfokommunikációs kutatás
- 2008.11.05.

Kis és Közép vállalatok infokommunikációs képességei fejlesztésének kutatása

Az Általános Vállalkozási Főiskola kutatócsoportja kérdőíves megkérdezésen alapuló kutatást szervez kis-és középvállalkozók körében.

továbbA sültgalamb nem repül a szánkba
- 2008.10.23.

Barát Tamás tagtársunk, a Viadukt Alapítvány tiszteletbeli elnöke, a fenti címmel kezdte előadását a "Művelődés hete - a tanulás ünnepe" alkalmából rendezett gyomaendrődi programunkon.

továbbHonlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!tovább


Önnek leesett már a tantusz??